Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Επιτέλους ξεκούραση…

alt


Επιτέλους ξεκούραση…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες έχουν οι παίκτες του Π.Ο.Ε. μετά το επίπονο δεκαήμερο στο Ελατοχώρι Πιερίας εκεί όπου ο έμπειρος τεχνικός Αλέκος Αλεξανδρής μαζί με τους συνεργάτες του, έβγαλαν στην κυριολεξία το λάδι των παικτών.
Οι «κυανόλευκοι» δούλεψαν τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης όσο και στην τακτική και μάλιστα φανέρωσαν ένα μέρος των δυνατοτήτων τους στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν απέναντι σε Βατανιακό και Ακαδημία Πλαταμώνα. Και μπορεί ο Π.Ο.Ε να μην γεύτηκε τη χαρά της νίκης αλλά σίγουρα ο κόουτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Πλέον οι Ελασσονίτες θα επιστρέψουν την Κυριακή το απόγευμα στις προπονήσεις ενώ για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Πιερικό που αγωνίζεται στη FootballLeague.
Άρεσαν οι υπό δοκιμήν…
Κατά τη διαμονή του Π.Ο.Ε αρκετοί παίκτες ήταν αυτοί που πέρασαν από το μικροσκόπιο του Αλέκου Αλεξανδρή αλλά αυτοί που φαίνεται πως του έκαναν το κλικ ήταν τόσο ο θηριώδης τερματοφύλακας Γεωργίου όσο και μεσοεπιθετικός Μουρατίδης (αδερφός του Λάζαρου που αγωνιζόταν στον Τύρναβο) και δεν αποκλείεται να ντυθούν κι αυτοί στα «κυανόλευκα».
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας…
Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Π.Ο.Ε, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι 80 ευρώ για την SILVER CARD και 120 ευρώ για την GOLD CARD. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του συλλόγου στην οδό Γεωργάκη Ολυμπίου 3, ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 24930 22905.