Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Στις 15-16 Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος!!!

Του Δημήτρη Θεοδώρου (periferiako.com)

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής ήταν δεδομένο πως θα έβγαζε... είδηση, εξαιτίας της χρονικής στιγμής που έγινε, αλλά και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη διαδικασία, που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και φιλοξενήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, οι Βαγγέλης Τοπολιάτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Μιχάλης Τζανόπουλος έθεσαν επί τάπητος όλα εκείνα τα ζητήματα που... καίνε την κατηγορία και τα σωματεία της, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Ισως το σημαντικότερο νέο που πηγάζει από τη σημερινή συνεδρίαση, έχει να κάνει με την απόφαση των μελών της Επιτροπής να μεταθέσουν την έναρξη του πρωταθλήματος για το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου, δηλαδή περίπου είκοσι μέρες μετά την ημερομηνία έναρξης που προβλέπεται στην προκήρυξη.
Αυτή είναι και η μοναδική περίπτωση στην οποία καταστρατηγήθηκε η προκήρυξη, καθότι κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει η προαναφερθείσα παράταση, λόγω των εκκρεμοδικιών στις υποθέσεις μίας σειράς ομάδων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η άγνοια που επικρατεί σχετικά με τον ακριβή αριθμό των σωματείων που θα έρθουν από τις ανώτερες κατηγορίες, αλλά και οι οφειλές των ομάδων, που είναι σχεδόν αδύνατον να έχουν τακτοποιηθεί εντός εικοσαημέρου, ανάγκασαν τους ανθρώπους της Επιτροπής να προχωρήσουν σε μετάθεση της πρεμιέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός του τετραώρου, υπήρξε και συνάντηση μίας ώρας με τον Σοφοκλή Πιλάβιο.

1 σχόλιο:

  1. Μάγκες καλημέρα!Αν μπορεί κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου είτε μέσω facebook (Dinos Panserraikos), είτε μέσω του panserraikos.blogspot.com.Έμαθα ότι έχουμε φιλικό μεταξύ μας αύριο και θέλω την βοήθειά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή