Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2 - 0 (Φιλικός Αγώνας)

Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88.4) 

Στο πιο δυνατό φιλικό του παιχνίδι μέχρι τώρα, ο ΠΟ Ελασσόνας αντιμετώπισέ το ΠΙΕΡΙΚΟ (ομάδα της Football League) , που αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του και κέρδισε με 2-0. Το 1-0 για την ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή έκανε στο 13' ο Χατζηβαλσάμης με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Φλίγκου από δεξιά ενώ το 2-0 έγινε στο 76' με δυνατό σουτ του Φλίγκου έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα του Πιερικού Τσιντώτα να βρίσκει μεν τη μπάλα αλλά να μη μπορεί να της αλλάξει πορεία.

Για την Ελασσόνα οι καλύτερες στιγμές σημειώθηκαν 23' με τον Φλίγκο να πλασάρει από δύσκολη θέση άουτ και στο 81' ο Αλεξανδρής με απαυθείας εκτέλεση φάουλ να στέλνει τη μπάλα πανω απο τα δοκάρια του Τσιντώτα , ενώ
τον Πιερικό,  στο 52' όταν ο Χουρίδης σούταρε, ο Πουλάκης όμως απέκρουσε, στο 67' με την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη να περνά άουτ και στο 77' οταν ο Κωνσταντινίδης μετά από σέντρα του Καραγκούνη βρήκε τη μπάλα, όμως μπλόκαρε ο Πουλάκης.

Τον αγώνα διηύθυναν οι Μαστοροδήμος, Καρακώστας και Γκαρέλης της ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα της Ελασσόνας παρέθεσε δείπνο
στην αποστολή του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟ Ελασσόνας (Αλέκος Αλεξανδρής): Πουλάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας (83' Τέγος), Θανάση (66' Καραγκούνης), Μακρής, Χάμος (66' Τερλελής), Φλίγκος (84' Σκλάβος), Ρόππας, Χατζηβαλσάμης (80' Αλεξανδρής), Αριανούτσος (80' υπό δοκιμή), Μουρατίδης (54' Ρέτσας).

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσιντώτας, Λαζαρίδης, Καλαγκάνης, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος (81' Μπουζούκης), Τόσκας (60' Παπατόλιος), Πουρσανίδης (77' υπό δοκιμή), Τσικαδέρης (60' Καραγκούνης), Κόιτς (46' Παναγιωτίδης 77' Μετενίδης), Σεχολάρι (52' Κωνσταντινίδης), Χουρίδης (66' Θάνος).