Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

12 ομάδες του 4ου ομίλου δήλωσαν συμμετοχή


Το κυριότερο μέρος του καταρτισμού των ομίλων της φετινής Δ' Εθνικής έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ. Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου με τον υπάλληλο της ΕΠΟ, Αντώνη Ραμπαβίλα, πραγματοποιήθηκε το ξεκαθάρισμα των συμμετοχών στο νέο πρωτάθλημα, στο οποίο όλα δείχνουν θα πάρουν μέρος από 126 έως 133 ομάδες. 

Ο λόγος της παραπάνω απόκλισης σχετίζεται με την εκκρεμότητα που υπάρχει στις συμμετοχές επτά ομάδων που προέρχονται από τη Football league II. Συγκεκριμένα, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ο Μακεδονικός Νεάπολης και ο Κεραυνός Κερατέας, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων για Παναιγιάλειο, Κόρινθο, Αίαντα Σαλαμίνας και Ασπρόπυργο, οι οποίοι με τα μέχρι τώρα δεδομένα υποβιβάζονται στη Δ' Εθνική. Κατά τα άλλα, δεδομένη είναι η παρουσία στην κατηγορία για 74 ομάδες από την περσινή Δ' Εθνική, για 48 ομάδες που κέρδισαν την άνοδο φέτος και για άλλες 4 (Αγία Παρασκευή, Κοζάνη, Εθνικός Φιλιππιάδας και Ολυμπιακός Χαρσονήσου), που υποβιβάστηκαν από τη Football league II (συνολικά 126 ομάδες). 
Από τα 56 σωματεία που ανέβηκαν από τις τοπικές Ενώσεις της χώρας, δεν δήλωσαν συμμετοχή τα οκτώ εξ αυτών. Ο λόγος για τον ΑΟ Τεγέας (ΕΠΣ Αρκαδίας), τον Αστέρα Παραποτάμου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), τον Ηρακλή Ατσικής (ΕΠΣ Λέσβου), τον Ατρόμητο Σπερχογείας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), τον Ηρακλή Νέου Ζυγού (ΕΠΣ Ξάνθης), τον ΑΟ Μεσοποτάμου (ΕΠΣ Λευκάδας-Πρεβέζης), τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου (ΕΠΣ Τρικάλων) και τον Διαγόρα Πολυδρόσου (ΕΠΣ Φωκίδας). Συν τοις άλλοις, πέντε ομάδες από την περσινή Δ' Εθνική (Αστέρας Ρόκκα, Σπάρτη, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Ολυμπος Λεπτοκαρυάς, Νέα Καλλικράτεια), δεν θα παρουσιαστούν στο νέο πρωτάθλημα.

Οι 12 ομάδες του 4ου ομίλου της Δ' Εθνικής 2011-2012
1.Αγρότης Λιανοκλαδίου (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
2.Πυργετός (ΕΠΣ Λάρισας)
3.Πύρασος Νέας Αγχιάλου (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
4.ΑΟ Καρδίτσας (ΕΠΣ Καρδίτσας)
5.Ελασσόνα (ΕΠΣ Λάρισας)
6.ΑΕ Μουζακίου (ΕΠΣ Καρδίτσας)
7.Θύελλα Πετρωτού (ΕΠΣ Τρικάλων)
8.Ταυρωπός (ΕΠΣ Καρδίτσας)
9.Αλμυρός (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
10.Αμπελωνιακός (ΕΠΣ Λάρισας)
11.ΑΠΟΚ Βελούχι (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
12.Καμένα Βούρλα (ΕΠΣ Φθιώτιδας)