Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Φιλική ήττα για τον Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


Ο Π.Ο.Ε. συνεχίζει να «κλέβει» τις εντυπώσεις στα φιλικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν καταφέρνει να κερδίζει. Βέβαια αυτό λίγη σημασία έχει στην παρούσα φάση μιας και μιλάμε για μια ομάδα νέα που ουσιαστικά «χτίζεται» τώρα από μηδενική βάση...
Εδώ και λίγες μέρες το συγκρότημα του Αλέκου Αλεξανδρή είναι στο Ελατοχώρι όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Χθες (14-08-11) έδωσε ένα δυνατό φιλικό με τον Βατανιακό (ομάδα νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική) όπου και ηττήθηκε με 3-1. Ο Π.Ο.Ε. «πλήρωσε» τα ατομικά λάθη του αν και για ακόμα μια φορά ήταν ιδιαίτερα καλός, όπως με τον Τύρναβο.
Πως έπαιξε...
Η ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο υπό δοκιμήν τερματοφύλακας Γεωργίου από τον ΟΦΗ. Στο κέντρο της άμυνας Θανάσης – Παλάσκας, με τον Αποστολόπουλο δεξιά και τον Τέγο αριστερά. Δύο αμυντικά χαφ (Χάμος – Ρόππας), με τον Αριανούτσο αριστερά και τον Καραϊσκο δεξιά. Στην επίθεση οι Φλίγκος και Χατζηβαλσάμης.
Έπαιξαν και οι: Καραγκούνης, Πουλάκης, Γκαμπέτας, Παγκαρλιώτας, Μουρατίδης (υπό δοκικήν), Αλεξανδρής, Σκλάβος, Παπαποστόλου, Αλεξούλης.
Ισοφάρισε ο Αριανούτσος
Ο Βατανιακός προηγήθηκε στο σκορ , με τον Φλίγκο να κερδίζει το πέναλτι στο πρώτο μέρος και τον Αριανούτσο να κάνει το 1-1. Στην επανάληψη η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε δύο γκολ.
Άτυχος ο Αποστολόπουλος...
Άτυχος στάθηκε ο Αποστολόπουλος του Π.Ο.Ε. μιας και στο πρώτο ημίχρονο του γύρισε ο αστράγαλος και έγινε αναγκαστική αλλαγή, τη θέση του πήρε ο Σκλάβος.
Δύο ακόμη φιλικά
Άυριο Τρίτη στο Ελατοχώρι, ο Π.Ο.Ελασσόνας. θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Πλαταμώνα, ενώ δύο μέρες αργότερα τον Βατανιακό ξανά, αυτή τη φορά στο γήπεδο του στην Κατερίνη.

Του Χρήστου Γκατζούλη (athleticlarissa.gr)