Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Έγινε η παρουσίαση του νέου τεχνικού της Π.Σ. Ελασσόνας.


Στα γραφεία της ομάδας και παρουσία του Προέδρου της Π.Σ. Ελασσόνας κ. Ανδρέα Πάτση, έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού του Συλλόγου, του ζωντανού «θρύλου» των γηπέδων και πλέον εδώ και λίγα χρόνια προπονητή, Αλέκου Αλεξανδρή.
Ο κ. Ανδρέας Πάτσης, ανοίγοντας την συνέντευξη, την Πέμπτη 7 Απριλίου (που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων στην Επαρχία, μιας και η κίνηση της απόκτησης του Αλεξανδρή, έχει δημιουργήσει την βόμβα της…Άνοιξης στον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας), τόνισε: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την ομάδα μας. Έχω την μεγάλη χαρά να έχω και να έχουμε δίπλα μαζί μας τον Αλέκο Αλεξανδρή. Ο Αλέκος Αλεξανδρής ήρθε σε συμφωνία μαζί μας για να δημιουργήσει την πιο οργανωμένη ποδοσφαιρική ομάδα της Ελασσόνας. Με σωστές υποδομές και οργάνωση, με σχεδιασμό που θα αλλάξει στην ποδοσφαιρομάνα Ελασσόνα αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, τα ποδοσφαιρικά δρώμενα που υπάρχουν. Απαιτείται να ξεκινήσουμε από την αρχή με οργάνωση, με πειθαρχεία και το επαναλαμβάνω, με σωστές υποδομές. Σηματοδοτείται μια νέα αρχή για το ποδοσφαιρικό μέλλον της Ελασσόνας».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αλέκος Αλεξανδρής, ο οποίος και τόνισε: «Για μένα το περιβάλλον και η πόλη της Ελασσόνας δεν είναι κάτι το άγνωστο. Την αισθάνομαι σαν δεύτερο σπίτι μου. Είναι μια σημαντική μέρα για την ομάδα και την ιστορία της. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί από τον Ολυμπιακό όπου βρέθηκα σαν προπονητής στην πρώτη ομάδα του κ. Κόκκαλη, λίγο πριν παραδώσει το Σύλλογο στον κ. Μαρινάκη, βρέθηκα σαν προπονητής στην Ελασσόνα. Γιατί δεν ήρθαμε στην Ελασσόνα, για να εντυπωσιάσουμε κανέναν, με τον κ. Πάτση αλλά για να προσφέρουμε και να δουλέψουμε. Για αυτό ήρθαμε. Υπάρχουν πολλές ομάδες, που μπορούν να γίνουν με εύκολους τρόπους. Όμως όταν άκουσα αυτά που μου είπε ο κ. Πάτσης, πως θέλει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, είπα ή τρελός είναι ή πράγματι θα ξεκινήσει από την αρχή. Μην φαντάζεστε πως είμαστε μάγοι ή θεοί. Αν όλοι συστρατευτούμε κι έχουμε κοινή πορεία, τότε και για τους φιλάθλους και για εμάς, η Ελασσόνα μπορεί να πετύχει. Δεν είμαστε της φιλοσοφίας ότι θα έρθει ο…Ντρογκμπά ή κάποιος άλλος. Ήρθαμε εδώ για να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα της περιοχής και όχι για να φέρουμε λεγεωνάριους που θα έρθουν για τα ένσημα και για παραθέριση. Δεν ήρθαμε για πλάκα αλλά για να δουλέψουμε και να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Πρέπει από εδώ και πέρα την μεγάλη ευκαιρία της Ελασσόνας, να την εκμεταλλευτούν οι παίκτες πρωτίστως και οι φίλαθλοι. Η Ελασσόνα είναι μια ομάδα που έχει ιστορία και πρέπει να δημιουργήσει και μέλλον. Μαζί μου θα είναι ο κ. Μάκης Τερζόπουλος, Καθηγητής ποδοσφαίρου και για μένα μεγάλος δάσκαλος, τον οποίο σέβομαι και ο Θανάσης Κυριλλίδης που είναι ήδη στην ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν η άνοδος στην Γ΄Εθνική είναι μέσα στις σκέψεις του, ο κ. Αλεξανδρής τόνισε: «Εμείς έχουμε μία αρχή και εμείς την χαρά του ποδοσφαίρου την εισπράττουμε σαν νίκη. Όλα θα γίνουν με ταπεινότητα. Βήμα-βήμα θα δημιουργήσουμε τις σωστές βάσεις. Το ότι θα κάνουμε πρωταθλητισμό εξυπακούεται. Όταν υπάρχει ο πρωταθλητισμός στον ψυχισμό κάποιων ανθρώπων δεν μπορεί να μην γίνει και στην πράξη, με την πάροδο του χρόνου».

Στην τελευταία ερώτηση, στο τι έφταιξε και η ΑΕΛ είναι πολύ κοντά στην υποβιβασμό, ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε: «Σίγουρα γνωρίζει ο κ. Πηλαδάκης και οι συνεργάτες του. Η Λάρισα δεν είναι ομάδα για την Β΄Εθνική. Το πρόβλημα δεν είναι ότι έπεσε αλλά πόσο γρήγορα θα μπορέσει να επανορθώσει και να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια».