Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΕΝΩΣΗ 2 - 1

Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88,4)

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες η Ελασσόνα, υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή που βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου , πείρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Ένωση Σπερχειάδας/Μακρακόμης και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία .
Σ ένα κακό ποιοτικά  παιχνίδι που κυριάρχησαν η δύναμη και το πάθος και από της δυο ομάδες, χωρίς όμως  πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες η Ελασσόνα ήταν πιο απειλητική και κατάφερε έστω και στις καθυστερήσεις να κερδίσει τον αγώνα.

Στο 14ο λεπτό ο Τζόλας θα εκτελέσει το φάουλ , ο Χάμος θα πάρει την κεφαλιά, αυτή θα περάσει άουτ, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοκονδύνη .Στο 26ο λεπτό φάση διαρκείας στα καρέ  της Ένωσης η μπάλα θα φτάσει στο Χάμο που θα σουτάρει λίγο άουτ. Στο 29ο λεπτό ο Νάτσης θα περάσει την μπάλα στο Τζόλα αυτός θα σουτάρει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κοκονδύνη . Στο 40ο λεπτό καταπληκτική ενέργεια του Λιόλιου από δεξιά , μπαίνει στην περιοχή , τελευταία στιγμή κόβετε από τους αμυντικούς της Ένωσης .Στο 44ο λεπτό ο Χάμος θα χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι από Κοκονδύνη  , πλασάρε σωστά , πάνω στην γραμμή διώξανε την μπάλα οι αμυντικοί της Ένωσης .Στο δεύτερο ημίχρονο , στο 50ο λεπτό , ο Βέλλιος θα προσπαθήσει να απειλήσει από μακριά το σουτ του όμως θα περάσει ψηλά άουτ. Στο  52ο λεπτό φοβερή κούρσα του Λιόλιου από δεξιά , που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του , την κατάλληλη στιγμή θα κάνει την σέντρα , ο Χάμος θα πάρει την κεφαλιά , η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κοκονδύνη. Στο 60ο λεπτό ο Τζόλας θα εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή με πάσα στο Χάμο, που θα κάνει ένα δυνατό σουτ, στην πορεία της μπάλας θα παρεκβεί ο Παλάσκας και θα ανοίξει το σκορ για την Ελασσόνα κάνοντας το 1 – 0 . Στο 63ο λεπτό η Ένωση θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Ψυχογιό που θα εκμεταλλευτή ασθενή απόκρουση του Νούσια και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1 . Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Ελασσόνα θα κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή την εκτέλεση του θα αναλάβει ο Βαλαώρας , θα σουτάρει δυνατά προς την εστία , ο Κωστούλας θα πάρει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2 – 1 για την Ελασσόνα.

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Φωτιάδη  από σύνδεσμο Καστοριάς αντίκρισαν  οι Καρατζόλης ,  Νάτσης , Λιόλιος και Βαλαώρας για την  Ελασσόνα και ο Κουτσούμπας για την Ένωση . Με δυο κίτρινες κάρτες  αποβλήθηκε ο Βέλλιος για την ομάδα της Ένωσης

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Θανάσης Κυριλλίδης) Νούσιας , Λιόλιος , Καρατζόλης , Κοτούμπας , Φλώρος , Φώλλας , Παλάσκας , Νάτσης , Χάμος (79’ Κωστούλας) , Τζόλας (72’ Βαλαώρας ), Κατσαβός (90΄Σιαμαντούρας)

ΕΝΩΣΗ (Λάκης Παπανικολάου) Κοκονδύνης , Μιλιγιάνης , Τσιλίκας (27’ Μπέσσας ), Ζάρρας , Παπαιωάννου , Βέλλιος , Κουτσούμπας ( 78’ Δημητρόπουλος ) , Χουλιάρας , Ψυχογίος , Πλατανιάς (83’ Καλύβας) , Ντεμίρης .