Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΜΟΥΖΑΚΙ – ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2-1

Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88,4)

Ήττα για την Ελασσόνα στο γήπεδο του Μουζακίου από την τοπική ΑΕΜ  με 2-1 σ ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες . 

Το Μουζάκι ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κίσσας έσπασε το τεχνητό οφσάιτ της άμυνας της Ελασσόνας  , βρέθηκε απέναντι από το Νούσια αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 11ο λεπτό ευκαιρία για την Ελασσόνα ο Κωστούλας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος γύρισμα των αμυντικών στον τερματοφύλακα της ΑΕΜ Μάττα , το πλασέ του πέρασε ψηλά άουτ .Στο 16ο λεπτό  ο Μάττας με απευθείας βολέ  θα βρει τον Κανιούρα , αυτός θα μπει στην περιοχή, το σουτ που επιχειρεί μπλοκάρει ο Νούσιας και στην εξέλιξη της φάσης , ο Τζόλας για την Ελασσόνα  μπαίνει από δεξιά στην περιοχή της ΑΕΜ  , θα κάνει το δυνατό σουτ , σωτηρία αποκρούει ο Μάττας . Στο 20ο λεπτό κόρνερ από αριστερά για την ΑΕΜ , Ο Κανιούρας θα κάνει το σουτ  η μπάλα θα κοντράρει και θα στρωθεί  στο επερχόμενο Μπάλα που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για το Μουζάκι . Στο 27ο  λεπτό κλασική ευκαιρία για το Μουζάκι με τον Κεχαγιά να σουτάρει ψηλά άουτ  μέσα από την μικρή περιοχή , έπειτα από πολύ καλή ενέργεια του Υφαντή. Στο 32o λεπτό σουτ του  Κανιούρα μέσα από την περιοχή , ο Νούσιας έδιωξε την  τελευταία στιγμή σε κόρνερ . Στο 38ο λεπτό ο Χαμός θα εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μάττα . Στο 42ο λεπτό η Ελασσόνα θα φτάσει στην ισοφάριση μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζόλα πλασαριστά προς τον Φώλλα που βρισκόταν έξω από την περιοχή , αυτός θα κάνει ένα  δυνατό συρτό σουτ και θα στείλει τη μπάλα  στα δίχτυα .
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το Μουζάκι θα προσπαθήσει να απειλήσει, αλλά το σουτ του Κανιούρα θα μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Νούσιας.
Στο 63ο λεπτό το Μουζάκι θα κάνει δυο τα τέρματα του μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κανιούρα που κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του από τον Κουμπούρα  .
Στο 90o  λεπτό πάσα του Καραμήτσου στον Μιχαήλ , σουτ του τελευταίου ψηλά άουτ και λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει το τέλος του αγώνα ο Χάμος για την Ελασσόνα θα πασάρει στον Φώλλα , το σουτ που θα κάνει θα περάσει άουτ .


Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μαστάκα από σύνδεσμο Μακεδονίας θα αντικρίσουν οι Ζαραμπούκας ,Υφαντής και Μιχαήλ για το Μουζάκι και οι Θανάσης , Κουμπούρας , Φώλλας και Τζόλας για τη Ελασσόνα

Α.Ε Μουζακίου (Παναγιώτης Ταμπάκος): Μάττας, Ζαραμπούκας, Κανιούρας, Μπάλας (71΄Καραμήτσος), Κεχαγιάς, Κίσσας (88΄Μιχαήλ), Μπαντής, Ρόμπος, Σίμος, Σιώμος, Υφαντής (83΄Γεωργιάδης)

Ελασσόνα(Θανάσης Κυριλλίδης): Νούσιας, Θανάσης (70΄ Γεωργούλης), Κατσαβός, Κουμπούρας, Κωστούλας, Λιόλιος, Νάτσης, Ξεφτέρης (82΄Σιαμαντουρας) , Τζόλας (76΄Βαλαώρας), Φώλλας, Χάμος.