Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Με άρωμα…Αθήνας γιόρτασε η Π.Σ. Ελασσόνας!

Με τις λαμπερές παρουσίες των Σάσα Μπάστα και Σαμπρίνας και με τα τραγούδια του Πέτρου Ίμβριου διασκέδασαν οι φίλοι της Ελασσόνας, στο κέντρο διασκεδάσεως «Hamos Place», στην ετήσια χοροεσπερίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας, σε μια βραδιά που το Κύπελλο του Νομού Λάρισας, είχε την τιμητική του…!!!

Μετά από την κατάκτηση ενός τροπαίου, όταν ειδικά οι συγκυρίες φέρνουν την γιορτή της κούπας να συνδυάζεται με την ετήσια χοροεσπερίδα μιας ομάδας, τα λόγια περισσεύουν για την χαρά και την ικανοποίηση των παικτών και της διοίκησης. Σε ένα σύντομο λόγο που εκφώνησε ο Πρόεδρος της Ελασσόνας κ. Ανδρέας Πάτσης, την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στο κέντρο διασκεδάσεως «Hamos Place», τόνισε την ανάγκη για ένα μεγάλο χειροκρότημα στον πρωτεργάτη της όλης προσπάθειας και προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Κολομητρούση και φυσικά στον πρώην πρόεδρο κ. Ηλία Μαβιλίδη. Ο κόσμος που γέμισε τον εν λόγω χώρο είδε το Κύπελλο να δεσπόζει στο τραπέζι των ποδοσφαιριστών και τις λαμπερές παρουσίες των Σάσα Μπάστα και Σαμπρίνας να δίνουν ένα άλλο χρώμα στην βραδιά. Παρέα μαζί τους και ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος. Το κέφι ήταν αμείωτο από τους τρεις προαναφερθέντες ενώ δεν έλειψαν και οι VIP καλεσμένοι φίλοι του κ. Πάτση, κ. Καζανίδης Γιάννης και Χάρης Σιανίδης. Τίμησαν με την παρουσία τους: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Βασίλειος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής, ο Αντιδήμαρχος κ. Χαρίλαος Τσιουβελακίδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Ζήσης Γρηγορίου, πρόεδροι και μέλη όλων των υπόλοιπων σωματείων και πλήθος κόσμου.

 
Εδώ θα βρείτε  πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το κέντρο όπου έγινε ο χορός της ομάδας. http://www.facebook.com/album.php?id=156559677696772&aid=50624