Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ανδρέας Πάτσης: Είμαστε μέσα στους στόχους μας

Στην εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι» του Ράδιο Ελασσόνα 88,4 μίλησε ο κ. Ανδρέας Πάτσης και τόνισε πως η ομάδα της Ελασσόνας δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της, όμως είναι ακόμα μέσα στους στόχους της: «Πλήρως απογοητευτική η εμφάνιση της ομάδας μας. Δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά μας. Δεν μπορώ όμως να ισοπεδώσω την νικηφόρα πορεία των τριών τελευταίων αγωνιστικών. Ο κόσμος πρέπει να εκτιμήσει την συνολική προσφορά των παικτών από την αρχή της σεζόν και ιδιαίτερα από τα Χριστούγεννα και μετά. Ήταν μια ήττα περισσότερο κύρους παρά αγωνιστικής αξίας. Μπορεί να μην είχαμε σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, όμως έχουμε μπει σε μια διαδικασία πρωταγωνιστικού ρόλου.
Φέτος είμαστε μέσα στους στόχους μας που είναι: Το Κύπελλο και η κατάληψη της τρίτης θέσης στο Πρωτάθλημα. Η επόμενη χρονιά πρέπει να είναι η χρονιά της Ελασσόνας.

Η παρουσία των φιλάθλων μας είναι μηδενική.
Δυστυχώς και κρίμα, να σκεπάζουν οι φωνές των αντίπαλων φιλάθλων, τις δικές μας. Απογοητευτικό αυτό που βλέπω. Αντί οι φίλαθλοι να επευφημούν τους ποδοσφαιριστές μας, όλοι ήταν απόντες! Όσο και να εμψυχώνω εγώ και το Δ.Σ. τον προπονητή και τους παίκτες, όταν αγωνίζεσαι σε άδειο γήπεδο, επηρεάζεσαι καταλυτικά στην προσπάθεια σου να πάρεις την νίκη».