Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ 0-1

Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ΠΣ Ελασσόνας στον εντός έδρας αγώνα με τον Πύρασο,  από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0 .
Το ματς δεν διεκδίκησε σε δάφνες ποιότητας καθώς οι σπουδαίες φάσεις στις δύο εστίες ήταν μετρημένες .
Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη καλή φάση ανήκει στη ΕΛΑΣΣΟΝΑ, όταν  στο 10ο λεπτό ο Κατσαβός μπήκε  στην περιοχή και από πλάγια δεξιά σούταρε, ο Στούκας σε ετοιμότητα  απέκρουσε σωτήρια .Στο 26ο λεπτό ο Στεφανής θα εκτελέσει το φάουλ έξω από την περιοχή, χωρίς πρόβλημα θα μπλοκάρει ο Νούσιας και στο 36 κεφαλιά του Αρσένου θα καταλήξει άουτ δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου  ο Πύρασος θα προσπαθήσει να απειλήσει την εστία της Ελασσόνας , όταν στο 49ο λεπτό ο Κονταβάς θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει το Νούσια με μακρινή  εκτέλεση  φάουλ , αυτός θα αποκρούσει με υπερένταση και στη συνέχεια η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι .
Στο 60ο λεπτό εκτέλεση φάουλ του Μολλά , με δεύτερη προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Στούκας . Στο 78ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τανάγια , ο Στεφανής θα πάρει την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και θα στείλει τη μπάλα  στα δίχτυα του Νούσια ανοίγοντας το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα.
Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν έντονα στον διαιτητή γιατί σε  ανατροπή του Βαλαώρα (σπρώξιμο από πίσω) μέσα στην περιοχή , αυτός θα δείξει να συνεχιστή το παιχνίδι . Στο 90o λεπτό η Ελασσόνα θα φτάσει κοντά στην ισοφάριση, η κεφαλιά του Φλώρου θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Στούκα .

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή θα αντικρύσουν οι Βαλαώρας και Κουμπούρας για την Ελασσόνα και οι Μπασδάνης και Κίτσος για τον Πύρασο .

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Κώστας Κολομητρούσης ) Νούσιας , Λιόλιος , Ξεφτέρης , Κοτούμπας (76' Κουμπούρας) , Γεωργούλης , Νάτσης , Παλάσκας , Μολλάς (85' Φλώρος) , Κωστούλας (64' Φώλλας ) , Βαλαώρας , Κατσαβός.

ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΥΑΛΟΥ (Λευτέρης Καλογήρου) Στούκας , Τανάγιας , Μπούτλας , Κοντοβάς , Γκάγκας , Στεφανής , Μπασδάκης , Κωσταντάκος ( 79' Αναστασίου) , Κίτσος (73' Νούσιας) , Αρσένος , Διαμάντης (69' Πετρίδης).