Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Λεωνίδας Κωστούλας: Ιδανικές συνθήκες στην Ελασσόνα


 (Από το athleticlarissa.gr) Την περασμένη Κυριακή, κατάφερε χάρη σε δικό του γκολ να δώσει στην ομάδα του τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς! Ο λόγος για το νεαρό επιθετικό της Ελασσόνας Λεωνίδα Κωστούλα που μέσα στο Λιανοκλάδι πέτυχε το «χρυσό» γκολ! Ο χαρισματικός παίκτης, μίλησε στο athleticlarissa.gr, για την ομάδα του, τους στόχους του, καθώς και για το σημερινό παιχνίδι με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας για το θεσμό του κυπέλλου.
Αρχικά θέλω να μας πεις τις ομάδες που έχεις αγωνιστεί
Ξεκίνησα από τον Πηνειό, στη συνέχεια πήγα στον Τοξότη, τους νέους της ΑΕΛ, την Πελασγιώτιδα, τον Τύρναβο και τώρα την Ελασσόνα.
Φέτος ξεκίνησες τη χρονιά στον Τύρναβο και στα μέσα της σεζόν πήγες στην Ελασσόνα. Από αυτά που συνάντησες στη νέα σου ομάδα πιστεύεις πως έκανες την καλύτερη επιλογή;
Ναι πιστεύω πως έκανα την καλύτερη. Ήταν μια κατηγορία παρακάτω και μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω χρόνο συμμετοχής και να δείξω τις δυνατότητές μου. Το συζήτησα και με τον κ.Ζιώγα και μου είπε πως θα ήταν καλό να πάω εκεί ώστε να πάρω χρόνο συμμετοχής στην παρούσα φάση.
Έχεις μείνει ικανοποιημένος από την επιλογή σου;
Όλα είναι πολύ καλά στην Ελασσόνα. Ιδιαίτερα μάλιστα το τελευταίο διάστημα που ανέλαβε και ο νέος πρόεδρος. Όλα έχουν γίνει πλέον περισσότερο επαγγελματικά και όλοι στην ομάδα προσπαθούν να βάλουν μια τάξη.

Η ομάδα φέτος έχει ως στόχο την εύκολη παραμονή. Πιστεύεις του χρόνου θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω;
Για φέτος ο στόχος είναι να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Για τη νέα χρονιά είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε. Το βέβαιο είναι πως έχει ανέβει πολύ το επίπεδο.
Στο τελευταίο παιχνίδι με το Λιανοκλάδι ήσουν ο «χρυσός» σκόρερ…
Ήτανε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Όπως εξελίχθηκε το ματς, φαινόταν θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν οι αντίπαλοι έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Το δικό μου το γκολ ήταν σημαντικό, αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί. Περισσότερο σημασία έχει πως η ομάδα προσπάθησε και το γκολ ήρθε μετά από ομαδική προσπάθεια.
Σήμερα η ομάδα δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου με την ομάδα της Μελιβοίας.
Στόχος μας σε αυτό το ματς, είναι η πρόκριση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και η ομάδα να τα καταφέρει.
Οι προσωπικοί σου στόχοι ποιοι είναι φέτος;
Θέλω να πάρω όσο περισσότερο παιχνίδια μπορώ στα πόδια μου. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ.
Βλέποντας και τις υπόλοιπες ομάδες της Λάρισας, θα ήθελα να μας κάνεις ένα σχόλιο…
Πιστεύω κάθε χρονιά, ομάδα της Λάρισας διεκδικεί την άνοδο και κυρίως τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Για την άνοδο πιστεύεις έχει κριθεί, ή μπορεί να αλλάξει κάτι;
Θεωρώ πως πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και η Τσαριτσάνη δείχνει πως θα τα καταφέρει.
Συνέντευξη στον Χρήστο Γκατζούλη