Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ηττα στις καθυστερήσεις για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ



Σπουδαια νίκη για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης την Κυριακή το απόγευμα επί της Ελασσόνας στο τοπικό λαρισινό ντέρμπι. Η ομάδα τους Γιώργου Καλτέκη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Κώστα Κολομητρούση με ένα γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 90+2’. Σκόρερ ήταν ο Κώστας Φλίγκος που κατάφερε να κρατήσει τη βαθμολογική διαφορά για την ομάδα του. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 1.000 άτομα και από τις δύο ομάδες. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Στο αγωνιστικό μέρος, η Ελασσόνα, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χωρίς ωστόσο να μπορεί να την εκμεταλλευτεί. Βέβαια υπάρχουν πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους από τις αποφάσεις διαιτητή της αναμέτρησης.
Η πρώτη καλή ευκαιρία έγινε στο 21’, ο Τζόλλας εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Χάμος εκτέλεσε νέο φάουλ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Νικούλι εκτέλεσε φάουλ, αλλά πέρασε ξανά άουτ.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 57’ όταν σε σέντρα του Κολιού, ο Φλίγκος έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Φλώρος σωτήρια με το στήθος αποσόβησε την βέβαιη παραβίαση για την ομάδα του.
Με την συμπλήρωση μίας ώρας, ο Ταχτιντής με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Νέα ευκαιρία για τον Οικονόμο στο 66’ με τον Κολιό, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Νούσια.
Λίγο πριν το φινάλε η Ελασσόνα προσπάθησε να ανοίξει το σκορ. Στο 87’ και στο 88’ δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η Τσαριτσάνη πέτυχε το γκολ στις καθυστερήσεις δίνοντας μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

Eλασσόνα: Νούσιας, Βάλλας, Ξεφτέρης, Θανάσης, Φώλλας, Χάμος, Νάτσης, Βαλαώρας (82’ Σιαμαντούρας), Τζόλλας (76’ Μολλάς), Κατσαβός.
Οικονόμος: Ξεσφίγγης, Κολιός, Λιούσκας, Κολοβός, Παλαμίδας (70’ Χατζηλιόντας), Μαντζαφούλης, Μπαλής, Φλίγκος, Ταχτιντής (67’ Φτίκας), Νικούλης, Πούτας (53’ Ζαχαράκης).