Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ - ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΡΟ ΑΕ

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ - ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΡΟ ΑΕ 
                  1-4 στα πέναλτι (1-1 κ.δ. και παράταση).
Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88,4 – ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ)

Αν και στα πέναλτι , η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΡΟ ΑΕ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Αργυροπούλι όπου αντιμετώπισε την τοπική ΔΟΞΑ . Ένα καλό και δυνατό παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα αν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια. Το παιχνίδι ξεκίνησαν δυνατά και οι δυο ομάδες  και πολύ νωρίς , και μόλις στο 9ο λεπτό η Δόξα βγήκε στην κόντρα όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Αναστασιάδη η μπάλα έφτασε στον Πατσιωτό που πάσαρε στον Μπέλτσιο  ο οποίος απέναντι από το Νούσια δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1 - 0 .
Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΝΕΡΟ ΑΕ κατάφερε να απάντηση γρήγορα όταν στο 14 μετά από πολλή καλή συνεργασία των  Βαλαώρα  , Τζιόλα , Φώλλα και υποδειγματικό πλάσε του  τελευταίου , έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1.
Στο 38 ο Βαλαώρας πραγματοποίησε εντυπωσιακή ενέργεια παίρνοντας όποιον βρει μπροστά την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Χάρη Νούσια αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα  , Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι προσπαθώντας να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ , στο 62 μετά από χτύπημα φάουλ του Μπέλτσιου έξω από την περιοχή , η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα του Παναγιώτη Νούσια αλλά κανένας ποδοσφαιριστής  των γηπεδούχων δεν κατάφερε να σπρώξει  τη μπάλα στα δίχτυα .Στο 69 ο Τζιόλας επιχείρησε το σουτ αυτό όμως πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 74 σουτ του Χατζή για την ομάδα του Αργυροπουλίου απέκρουσε δύσκολα ο Παναγιώτης Νούσιας . Στο  78 στην τελευταία ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού , ο Μπάτζιος από καλή θέση δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση.
Στο 96 ο Λιόλιος μετά από έξοχη ατομική ενέργεια επιχείρησε το σουτ το οποίο κατέληξε απογοητευτικά άουτ και στο 98 σουτ του Χάμου είχε την ίδια κατάληξη.
Στο 102 ο πολύ καλός για ακόμα ένα παιχνίδι Νούσιας πραγματοποίησε πολύ καλή επέμβαση σε σουτ του Αδάμου  .Στο 109 και στο 113 έγιναν οι τελευταίες φάσης της  παράτασης  , μία για κάθε ομάδα με τους  Τζιόλα και Μπέλτσιο αντίστοιχα να μην μπορούν  να βρουν δίχτυα και κάπως έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε  στα πέναλτι .
Ο Τζιόλας έκανε το 1 – 0 , το πέναλτι του Αναστασιάδη αποκρούστηκε από τον πρώην συμπαίκτη του Νούσια , ο Χάμος ήταν εύστοχος στο δεύτερο πέναλτι όπως και ο Τσιάγκος για το Αργυροπούλη κάνοντας το 0-2 και 1-2 αντίστοιχα . Εύστοχος και ο Κουμπούρας , 1-3 , ο Καρακανος για τη Δοξα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και το παιχνίδι τελείωσε με το εύστοχο πέναλτι του Γεωργούλη από την πλευρά της Ελασσόνας που διαμόρφωσε το τελικό 1 - 4 .
Με πολλά λάθη η διαιτησία του Θανάση Τζήλου.

Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΝΕΡΟ ΑΕ εύχεται γρήγορη ανάρρωση στο ποδοσφαιριστή της Δόξας ,  Βαλάντη Αδάμου .

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΝΕΡΟ ΑΕ (Κώστας Κολομητρούσης) Νούσιας Π , Λιόλιος Καρατζόλης (46 Ξεφτερης  ) , Κουμπούρας  , Γεωργούλης , Φώλλας ,  Χάμος ,  Νούσιας Χ (57 Βαΐτσης ),  Βαλαώρας  ,  Τζόλας ,  Σιαμαντούρας (97 Βάλλας )