Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ - ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΡΟ ΑΕ 2 – 0


Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88,4 – ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ)

Ένα καλό και δυνατό παιχνίδι διεξήχθει στο γήπεδο της Αγχίαλου όπου βρήκε νικήτρια την τοπική ομάδα με 2 – 0 .Στο πρώτο μέρος η Ελάσσονα είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων  , η ομάδα της Αγχίαλου κατάφερε να εκμεταλευθεί μια στημένη φάση , εκτέλεση κόρνερ , και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1 – 0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου .
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελασσόνα μπήκε δυνατά ώστε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά σχετικά νωρίς έμεινε με παίκτη λιγότερο και αυτό δυσκόλευσε ακόμη περισσότερο το έργο της .Ο Πύρασος κατάφερε να εκμεταλευθεί τους ανοιχτούς χώρους της Ελασσόνας και στο 71 με μια γρήγορη αντεπίθεση έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα .

Στο 13ο λεπτό η πρώτη καλή φάση για την Ελασσόνα , μετά από εκτέλεση φαουλ του Τζόλα η μπάλα φτάνει στον Κατσαβό , κάνει το σουτ έξω από την περιοχή , μπλόκαρε όμως τη μπάλα ο Στούκας .
Στο 27 κόρνερ του Κίτσιου σουτ του Βούλγαρη πάνω από τα δοκάρια του Νούσια .
Στο 29 σουτ του Βαλαώρα μπλόκαρε ο Στούκας .
Στο 31 δυνατό σουτ του Χάμου έξω από την περιοχή με δυσκολία απέκρουσε ο Στούκας .
Στο 33 μπαλιά του Στεφανή στο Βούλγαρη σουτ του τελευταίου με δυσκολία απέκρουσε ο Νούσιας .
Στο 39 εκτέλεση κορνερ Γεωργιάδη , κεφαλιά του Στεφανή , η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0
Στο 44 εκτέλεση φαουλ του Μπασδάνη κατέληξε άουτ.
Στο 54 εκτέλεση φαουλ του Κουμπούρα ο Βαΐτσης πήρε την κεφαλιά την οποία όμως απέκρουσε ο Στούκας .
Στο 58 Σουτ του Δανόπουλου έξω από την περιοχή λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Νούσια .
Στο 66 πάσα του Τζόλα σουτ του Χάμου η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε άουτ .
Στο 71 μετά από εκτέλεση κόρνερ της Ελασσόνας ο Πύρασος βρήκε στη αντεπίθεση , μακρινή μπαλιά του Βούλγαρη στον αμαρκάριστο Νούσια ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ελασσόνας και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.
Στο 75 εκτέλεση φαουλ του Χάμου απέκρουσε με δυσκολία ο Στούκας .
Στο 83 έγινε η τελευταία καλή φάση του αγώνα μετά από εκτέλεση φαουλ του Τζόλα μπλόκαρε εύκολα ο Στούκας

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Νάτσης  , Καρατζόλης ,  Βαλαώρας , Τζόλας και ο Χάρης Νούσιας ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λιόλιος στο 53 για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ , και οι Κίτσος , Αναστασίου , Νούσιας, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπασδάνης στο 68 για τον ΠΥΡΑΣΟ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ.

ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ (Γιώργος  Παναγιωτόπουλος ) Στούκας , Αναστασίου , νούσιας , Αποστολίδης ( 46 Φασουράκης ), Τανάγιας , Στεφανης (70 Γκάγκας ) , Μπασδάνης , Βούλγαρης , Κίτσος , Γεωργιάδης ( 46 Δανόπουλος ), Μπούτλας ,

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΝΕΡΟ ΑΕ (Κώστας Κολομητρούσης) Νούσιας Π , Λιόλιος Καρατζόλης (83 Μολλας ) , Νουσιας Χ, Κουμπούρας  , Νάτσης ,  Χάμος , Κατσαβος   , Βαλαώρας (70 Σιαμαντούρας)  ,  Τζόλας , Βαΐτσης (63 Φλωρος )

Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΝΕΡΟ ΑΕ ευχαριστεί την ομάδα του ΠYΡΑΣΟΥ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ για την φιλοξενία του.