Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τα βλέμματα στην Ελασσόνα

Απο το www.athleticlarissa.gr

Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Κυριακή (3 μ.μ.) το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Το σημαντικότερο ματς θα διεξαχθεί στην Ελασσόνα, όπου το συγκρότημα του Κώστα Κολομητρούση θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και σίγουρα η αναμέτρηση θα συγκεντρώσει πολλούς φιλάθλους. Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να πάρουν αρκετούς βαθμούς και είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η Ελασσόνα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της έτσι ώστε να ανέβει κι άλλο…
Από την άλλη ο Οικονόμος του Γιώργου Καλτέκη, είναι στην πρώτη θέση και εκεί θέλει να παραμείνει. Το έργο των παικτών της Τσαριτσάνης δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορείας.
Ο Πυργετός του Χρήστου Γκάτα, αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στη Θύελλα Πετρωτού. Τον πρώτο λόγο έχουν φυσικά οι γηπεδούχοι που θέλουν μόνο τη νίκη και θα περιμένουν να δούνε και τα αποτελέσματα του Οικονόμου και του ΑΟΚ.
Τέλος ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην Ένωση Σπερχειάδας. Ένα δύσκολο σίγουρα παιχνίδι μιας και οι γηπεδούχοι βασίζονται κυρίως στην έδρας τους. Ο Απόλλων με σύμμαχο την καλή ψυχολογία και την υψηλή συγκομιδή βαθμών στοχεύει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Μετέωρα – ΑΟ Καρδίτσας
Λιανοκλάδι – Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Ατρόμητος Σπερχειάδας – Απόλλων Λάρισας
ΕλασσόναΟικονόμος Τσαριτσάνης
Μουζάκι – Απεραντιακός
Ρήγας Φεραίος - Λαμία
Πυργετός – Πετρωτό

Η βαθμολογία
1 Οικονόμος Τσαριτσάνης 18
2 ΑΟ Καρδίτσας 16
3 Πυργετός 15
4 Απόλλων Λάρισας 12
5 Μουζάκι 11
6 Ελασσόνα 11
7 Πύρασος Ν. Αγχιάλου 9
8 Λιανοκλάδι 8
9 Ατρόμητος Σπερχειάδας 8
10 Ρήγας Φεραίος 7
11 Πετρωτό 6
12 Λαμία 4
13 Μετέωρα 4
14 Απεραντιακός 2