Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Του Χρήστου Αρχοντούλη (Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010
 
Με την σκέψη στο γειτονικό ντέρμπι κόντρα στον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης, προετοιμάζεται η Π.Σ.Ελασσόνας, η οποία άξιζε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Αγχίαλο, όπου τελικά γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ελασσόνας στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα και σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, την αδικεί το τελικό αποτέλεσμα.
«Τα παιδιά είχαν διάθεση, κάναμε ευκαιρίες αλλά μας έλειψε το γκολ και όταν δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα, τότε και το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο», τόνισε ο τεχνικός της ελασσονίτικης ομάδας Κώστας Κολομητρούσης ο οποίος αναφερόμενος στο γειτονικό ντέρμπι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (21/11) αλλά και στον αγώνα κυπέλλου με την Δόξα το ερχόμενο Σάββατο (6/11) στο Αργυροπούλι, επισήμανε τα εξής: «Και τα δυο παιχνίδια έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, γι΄αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ώστε να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να έχουμε ανάλογες επιτυχίες. Μας ενδιαφέρει πρώτα ο αγώνας στο Αργυροπούλι, μια ομάδα αξιόλογη όπου έχουν κίνητρο οι παίκτες της καθώς ο αντίπαλός τους θα είναι σύλλογος ανώτερης κατηγορίας. Εμείς χρειάζεται να είμαστε σοβαροί, για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Θα ακολουθήσει το γειτονικό ντέρμπι με τον Οικονόμο, ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε, ώστε να είναι μια γιορτή για την επαρχία της Ελασσόνας. Το γεμάτο γήπεδο, το πάθος που θα επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές και μια ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, θα είναι μεγάλο κέρδος και για τα δυο σωματεία. Από κει και πέρα όποιος είναι πιο ψύχραιμος και ενδεχομένως λίγο πιο τυχερός, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, για να επικρατήσει, γιατί τέτοια ματς κρίνονται συνήθως σε λεπτομέρειες».
* Από αγωνιστικής πλευράς, στον αγώνα κυπέλλου με το Αργυροπούλι δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Μολάς που αποβλήθηκε στο ματς με το Βλαχογιάννι, ενώ στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Οικονόμο, δε έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Λιόλιος που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, στην αναμέτρηση με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.