Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση παραίτησης Αντώνη Λιάνου από την αντιπροεδρία του Π.Ο.Ε.

Σε ανακοίνωση της παραίτησης του από την αντιπροεδρία και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας, προχώρησε ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάνος, έπειτα από δύο μήνες στην θητεία στην υπηρεσία του ΠΟΕ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση-παραίτηση που έγινε δεκτή από τον πρόεδρο του ΠΟΕ Άλκη Παλάγκα τονίζεται:

Ανακοίνωση παραίτησης Αντώνη Λιάνου από την αντιπροεδρία του Π.Ο.Ε:
"Αγαπητοί φίλοι σας δηλώνω ότι παραιτούμαι από το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο. Ελασσόνας και από το πόστο του Αντιπροέδρου Α΄καθώς και από μέλος του Δ.Σ. της ομάδας, μετά από δύο μήνες. Ο λόγος είναι καθαρά επαγγελματικός και ανωτέρας βίας και δεν μου επιτρέπεται να συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου ούτε στην αντιπροεδρία ούτε σαν μέλος του Π.Ο.Ε..

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Π.Ο.Ε. Άλκη Παλάγκα που συνεργαστήκαμε άψογα τους δύο αυτούς μήνες καθώς και όλο το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, που αποτελείται από συνεργάσιμα και οργανωτικά μέλη, που προσπαθούν και θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να πράττουν για το καλό του Π.Ο.Ε. και της ομάδας της πόλης μας στη θητεία τους. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Σε αυτούς τους δύο μήνες, ο Π.Ο.Ε., μια υγιής οικονομικά ποδοσφαιρική ομάδα, που αποτελείται από 25 Ελασσονίτες ποδοσφαιριστές και έχει στο προπονητικό τιμόνι της τον Αλέξανδρο Παγκαρλιώτα, έχει βάλει τις βάσεις για μια χρονιά όπου ο Π.Ο.Ε. θα έχει την δυναμική του υγιούς αθλητισμού στην κατηγορία που θα αγωνίζεται. Θέλω να ευχηθώ στον προπονητή και τους παίκτες μας καλή επιτυχία. Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι το μουσείο του Π.Ο.Ε. στο γήπεδο της πόλης αποτελεί ένα σημείο ιστορίας και αναμνήσεων για όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης. Καλούμαστε σαν φίλαθλοι όπως και ο γραφών, να σταθούμε δίπλα στην ομάδα της πόλης μας.

Γιατί ο Π.Ο.Ε. έχει ιστορία και η ιστορία δεν διαγράφεται..."

Αντώνης Λιάνος