Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Φιλική νίκη του Αχιλλέα Φ. στην Ελασσόνα

Μόλις μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΛ, ο Π.Ο. Ελασσόνας και ο Αχιλλέας Φαρσάλων αναμετρήθηκαν φιλικά στην Ελασσόνα, με νικήτρια την ομάδα των φιλοξενουμένων με 2-3.

Ο αγώνας παρουσίασε ενδιαφέρον, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο περιοχές, και με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να κυκλοφορούν την μπάλα και να δίνουν δυνατές μονομαχίες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Καλύτερη, πιο αποτελεσματική και πιο έτοιμη για το πρωτάθλημα η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα (ένα από τα αναμενόμενα φαβορί του πρωταθλήματος) επικράτησε δίκαια του Π.Ο. Ελασσόνας, του ΠΟΕ που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους, δείχνοντας με την απόδοσή του ακόμη μια φορά, πως ανεβαίνει αγωνιστικά.

ΤΑ ΓΚΟΛ:

20΄: Ωραία ομαδική συνεργασία των παικτών του Αχιλλέα, η μπάλα από τα αριστερά στα πόδια του Αναγνώστη, που τη δίνει στον Τσετιροκλή, που με κοντινό σουτ γράφει το 0-1.
23΄: Μεταβίβαση της μπάλας με κεφαλιά από τον Ζαγγανά στον δραστήριο Αναγνώστη, αφού προηγήθηκε έξυπνη ενέργεια του Τσετιροκλή. Ο Αναγνώστης από τα αριστερά με δυνατό ευθύβολο σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας του ΠΟΕ κάνει το 0-2, μέσα σε χειροκροτήματα.
29΄: Όμορφη προσπάθεια του αεικίνητου Ματούλα από τα δεξιά, που ξεφεύγει και προχωράει προς την αντίπαλη εστία και με υποδειγματικό σουτ μειώνει σε 1-2, μέσα σε χειροκροτήματα. Εξαιρετικό γκολ.
35΄: Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον δραστήριο Τσετιροκλή, η μπάλα στον Τλούπα, που με έξυπνη κεφαλιά γράφει το 1-3 .
82΄: Νέα ωραία ενέργεια του Ματούλα, που σεντράρει από τα δεξιά και ο ψηλός του ΠΟΕ Χάρης Καριπίδης με κεφαλιά γράφει το 2-3, χειροκροτούμενος.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σάρρος, Δήμου, Πρεκατές.

Οι συνθέσεις:
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παγκαρλιώτας):
Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης, Γκαραβέλης, Περτζιόνι, Νταμπόσης, Μπούσιας, Ελευθεριάδης, Σισμανίδης, Μάρκου, Ματούλας, Ντούφας.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μιγδάνης, Συνάπαλος, Καριπίδης, Καραμάνος, Γεωργούλας Λάζ., Ζυγογεώργος, Καλτέκης, Θέμελης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ(Μπουρνάκας): Κουτσοκέρας, Τσούλης, Τλούπας, Τσιανάκας, Πατσιούρας, Ξυνογαλάς, Κομισόπουλος, Κουρούμαλος, Τσετιροκλής, Αναγνώστης, Ζαγγανάς.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γκικούδης, Σακελλαρίου, Οικονόμου, Φιλιππούλης, Καραμπούζης, Νεμπεγλέρας, Μπλατσέρης, Γρηγορίου, Βούλγαρης, Μαλάκος.

Του Γιάννη Μουκίδη (eleftheria.gr)