Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

"Ετοιμοπόλεμος" ο Π.Ο.Ε

Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)

Ενα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι , πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Τυρνάβου ,ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Π.Ο.Ελασσόνας, που φανηκε «ετοιμοπόλεμος» εν αναμονή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής και αναδείχθηκε νικητής με σκορ 1 - 0 απέναντι στην ομαδα του Τυρναβου, κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιζετε στην football league την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Το γκολ για την Ελασσόνα ήρθε πολύ νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό, ο Μουρατίδης θα σουτάρει , ο Γεωρζατζιάς στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα , θα τη στείλει στο δοκάρι , ο Γουπος διώχνει τη μπάλα,  αλλα  σύμφωνα με την υπόδειξη της 2ης βοηθού , η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή και έτσι πραγματοποιείται το 0 - 1.

Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού έχουν ως εξής: Στο 21' σέντρα του Λάππα , κεφαλιά του Σουλίδη , μπλοκάρει σταθερά ο Πουλάκης .
Στο 25' , δυνατό σουτ του Ρέτσα εξω από την περιοχή διώχνει με γροθιες ο Γούπος και στο 37' πλασέ του Κράββαρη μέσα από την περιοχή, μποκάρει σταθερά ο Πουλάκης.Στο 59' ,σέντρα του Αλεξίου , κεφαλιά του Σκούπρα , στα χέρια του Μπαϊμάκη η μπάλα .Στο 61' , σουτ του Τζέκου μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Μπαϊμάκης.Στο 71' σέντρα του Φλίγκου από δεξιά , σουτ στην κίνηση του Χατζηβαλσάμη θα περάσει άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάριτου Καραναστάση και στο 82' σουτ του Αλεξανδρή, στα χέρια του Καραναστάση η μπάλα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μ. Ζιώγας): Γούπος, Διβανές, Μάγγος, Γεωργαντζιάς ,Λάππας,  Τσούκαλος, Διαμαντίδης, Αλεξίου, Σουλίδης,Τσορμπατζίδης, Ιακωβάκης.
Έπαιξαν και οι Καραναστάσης, Μεζίνι, Κράββαρης, Κουβελάς, Σκούπρας , Αντωνόπουλος, Νόνης, Μάγγος, Σιάτρας, Λούγκος και Τζέκος.

Π.Ο.Ε. (Α. Αλεξανδρής): Πουλάκης, Αποστολόπουλος , Παγκαρλιώτας, Αποστόλου,Τερλελής, Χάμος, Μουρατίδης, Χατζηβαλσάμης,Καραϊσκος, Ρόπας, Αριανούτσος.
Έπαιξαν και οι  Μπαϊμάκης, Παληγιάννης,  Αλεξανδρής, Ρέτσας,  Θανάσης, Παπαποστόλου,  Φλίγκος, Σκλάβος, Καραγκούνης .