Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

13 Νοεμβρίου η σέντρα στο Περιφερειακό


Στα Γρεβενά βρέθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος της Επιτροπής Δ’ Εθνικής και της ΕΠΣ Βοιωτίας, Βαγγέλης Τοπολιάτης, προκειμένου να… παραλάβει το ενωσιακό γήπεδο της πόλης από την κατασκευάστρια εταιρία.
Ο κ. Τοπολιάτης συνοδευόμενος από τον Γιάννη Δεσύλα, υπεύθυνο ασφαλείας της ΕΠΟ, εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν ένα κανονικό γήπεδο, με κερκίδες κι ένα κτιριακό συγκρότημα που στεγάζεται η ΕΠΣ Γρεβενών και οι διαιτητές της Ένωσης.
Μιλώντας, ο Βαγγέλης Τοπολιάτης μίλησε για τις Ενώσεις και την επιχορήγηση, την κατάσταση στη Δ’ Εθνική, αλλά και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αρχικά, για τις τοπικές ποδοσφαιρικές Ενώσεις επισήμανε: «Οι Ενώσεις θα πάρουν φέτος επιχορηγήσεις. Ηδη έχουν εγκριθεί για την Α’ και Β’ Κατηγορία, ωστόσο δεν έχουν εκταμιευτεί. Οσο για τους πρωταθλητές τους Ενώσεων, έχουμε αποφασίσει πως θα παίξουν αγώνες μπαράζ και 26 ομάδες θα ανέβουν στην Δ’ Εθνική».
Στη συνέχεια μίλησε για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής: «Είναι μια δύσκολη χρονιά για το ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω πως όλα θα ξεπεραστούν. Φιλοξενούνται ομάδες στη Δ’ Εθνική που θα μας ισχυροποιήσουν ως κατηγορία. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 13 Νοέμβριου. 141 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή και θα έχουμε ομίλους των 15 και 13 ομάδων. Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν θα είναι μεγαλύτερος, ωστόσο η απόφαση γι’ αυτό θα κοινοποιηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα».
Τέλος, σχολιάζοντας την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Τοπολιάτης υπογράμμισε: «Όλα θα μπουν σε σειρά από τη νέα χρονιά. Τα ίδια έγιναν σε πολλά πρωταθλήματα στην Ευρώπη και θα ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση».