Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΩΣΗ - ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 3 - 0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο προπονητές μίλησαν στο Ράδιο Ελάσσονα 88.4 .

Ο προπονητής Ελασσόνας κ. Κολομητρούσης δήλωσε: Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ , έπαιξε πάρα πολύ καλά , πολύ δυνατά και αποτελεσματικά . Εμείς από την πλευρά μας στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αρκετά νωρίς δεχθήκαμε δυο γκολ από το πουθενά .
Αδρανήσαμε και δυστυχώς όταν αδρανής δέχεσαι τέρματα .Από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να σηκώσουμε κεφάλι . Προσπαθήσαμε να βγούμε πιο μπροστά , δεχθήκαμε και ένα τρίτο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο .
Σήμερα (χθες) δεν ήμασταν καλοί , παλέψαμε μονό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό , θέλει μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας ,αλλά παρόλα αυτά , παιχνίδι εκτός έδρας είναι ,το χάσαμε , κοιτάμε μπροστά και ευελπιστώ ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια στο 2011.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΕΝΩΣΗΣ κ. Παπανικολάου  δήλωσε : Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι σήμερα  (χθες) είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα .Σκοπός μας από την αρχή του παιχνιδιού ήταν να ελέγξουμε το χώρο του κέντρου που πιστεύαμε ότι ήταν το δυνατό σημείο του αντιπάλου, το καταφέραμε ήμασταν σοβαροί , μπορεί να μην είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο , θα μπορούσαμε όμως να προηγηθούμε, προσπαθησαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα να βγούμε σωστά στην επίθεση ,νομίζω τα καταφέραμε χωρίς  να είμαστε εντυπωσιακή .
Στο δεύτερο ημίχρονο ,πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι , κάναμε τρία γκολ , είχαμε δυο δοκάρια ,δούλεψε η ομάδα πολύ καλά , ήμασταν σοβαροί είχαμε αυτοσυγκέντρωση .
Θέλω να συνεχίσουμε έτσι . Έχουμε ένα μηνά πολύ δύσκολο για μας , συνεχίζουμε τη δουλειά μας και ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε ακόμα καλύτεροι.  Συγχαρητήρια στους παίχτες μου και να ευχηθώ στην ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ καλή συνέχεια.