Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΜΕΤΕΩΡΑ 0 - 0

Του Ανδρέα Νικούλη* (ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 88.4)

Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ απώλεσε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς, στην έδρα της αφού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα των ΜΕΤΕΩΡΩΝ και αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 .

Το ματς δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας καθώς οι σπουδαίες φάσεις στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.
Στο 7ο λεπτό ο Τσίκαρης σούταρε έξω από την περιοχή , ο Νούσιας μπλόκαρε εύκολα.
Στο 20ο λεπτό ο Γραβάνης σεντράρει από αριστερά ,αλλά δεν βρέθηκε κανείς  ποδοσφαιριστής  των Μετεώρων στην πορεία της μπάλας και κατέληξε πλάγιο.
Στο 27ο λεπτό μετά από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου ο Χάμος πάσαρε στον Τζόλα , ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ το οποίο κατέληξε άουτ περνώντας λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρουσιαμάνη και στο 32ο λεπτό ο Βαλαώρας παίρνει τη κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής μετά από σέντρα από δεξιά , ο Ρουσιαμάνης με καταπληκτική απόκρουση αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα .
Και το δεύτερο ημίχρονο ήταν φτωχό σε φάσεις . Αρκετά νωρίς , στο 47 , η Ελασσόνα προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με εκτέλεση  φάουλ του Τζόλα , ο Ρουσιαμάνης στη σωστή θέση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του .
Στο 61ο λεπτό η ομάδα της Καλαμπάκας πέτυχε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ . Στο 74 έγινε τελευταία ουσιαστικά καλή φάση του αγώνα όταν μετά από σέντρα από αριστερά ο Παπαχαραλάμπους , μονός απέναντι από την εστία ,  δεν θα κάνει το σουτ όπως θα ήθελε και θα μπορέσουν εύκολα να διώξουν οι αμυντικοί της Ελασσόνας .
Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός της Ελασσόνας , ενώ μετά το τέλος του αγώνα, έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Ελασσόνας προς στο διαιτητή κ. Καλεμτζή του συνδέσμου Χαλκιδικής.
Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης αντίκρισαν οι  Νούσιας , Θανάσης και Σιαμαντούρας   για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ , Χαϊταλής, Γκόβαρης και Μπαούτης για τα ΜΕΤΕΩΡΑ.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: (Κώστας Κολομητρούσης) Νούσιας, Μολλάς (37΄Κατσαβός ) ,  Κοντοδήμος, Κοτούμπας , Θανάσης , Νάτσης ( 75΄Σιαμαντούρας ) , Χάμος , Φλώρος , Βαλαώρας (85΄Νάκης)  , Τζόλας , Λιόλιος .
ΜΕΤΕΩΡΑ (Βασίλης Γκούμπλιας) Ρουσιαμάνης , Σκρέκας (66΄ Μπαούτης) , Κωστής , Αυγέρος , Χαϊταλής, Κεραμάς , Γραβάνης ( 83΄ Αγγελακης )  , Ζήνονος , Τσίκαρης ( 45΄Σακελαρίδης )  , Γκόβρης , Παπαχαραλάμπους .









*Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση εικόνων ή κειμένου χωρίς έγγραφη άδεια του κατόχου.