Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

O Ελευθεριάδης βρήκε δίχτυα....

Ακόμη τρεις βαθμούς έβαλε στο… βαθμολογικό του «σακούλι» ο Π.Ο. Ελασσόνας που επικράτησε της Δάφνης Γλαύκης με 1-0. Μια νίκη, που σε συνδυασμό με το πρόσφατο εκτός έδρας 1-1 με τον Σμόλικα Φαλάνης, δίνει ανάσες και καλή ψυχολογία στην ελασσονίτικη ομάδα.

Ο Π.Ο.Ε. είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και διατήρησε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας να αντιμετωπίσει την ομάδα της Γλαύκης, που περιορίστηκε σαφώς σε αμυντικό ρόλο, με ελάχιστες αντεπιθέσεις.

Τελικά, οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη, που πίεζαν για γκολ, κατάφεραν να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας ακόμη μία νίκη και με τη σκέψη στο επόμενο ματς, όπου υποδέχονται στην Ελασσόνα τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Φαρσάλων.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ:

20’: Ο «ψηλός» του ΠΟΕ Καρυπίδης ξεφεύγει από τα αριστερά, προχωρά και σουτάρει με δύναμη προς την εστία της Γλαύκης, αλλά με ωραία προσπάθεια αποκρούει σωτήρια ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.
40’: Γρήγορη προσπάθεια του νεαρού Κυρίτση Αθαν., που από καλή θέση σουτάρει και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.
44’: Ευθύβολο σουτ του προωθημένου Γεωργούλη Λαζ. από καλή θέση και ο τερματοφύλακας Κουκούτσης μπλοκάρει.
47’: Οργανωμένη προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, ο Κυρίτσης Αθαν. δίνει μπαλιά στον Ματούλα, που σουτάρει από δεξιά από καλή θέση και προλαβαίνουν την τελευταία στιγμή να διώξουν οι παίκτες της Γλαύκης.
58’: Νέα προσπάθεια των Ελασσονιτών και το σουτ του Ματούλα, που πιάνει ο τερματοφύλακας Κουκούτσης, μπροστά στην εστία του, υποχρεώνει τους παίκτες του ΠΟΕ να διαμαρτυρηθούν σε επόπτη και διαιτητή, υποστηρίζοντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.
62’: Από τα αριστερά, δυνατό σουτ του νεοεισελθόντα Καλτέκη φεύγει μόλις άουτ από την εστία της Γλαύκης.
67’: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους, όταν το δυνατό σουτ του δραστήριου Μπατζογιάννη αποκρούεται την τελευταία στιγμή από τον Μιγδάνη, με υπερπροσπάθεια – εκτίναξη.
71’: Η συνεχόμενη πίεση των γηπεδούχων φέρνει αποτέλεσμα, όταν οι παίκτες του ΠΟΕ συνδυάζονται, ο Ματούλας δίνει τη μπάλα στον Ελευθεριάδη, που με κοντινό σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγύρια.
87’: Αποβολή του Γεωργούλη Λαζ. του ΠΟΕ, όταν ο διαιτητής του χρεώνει φάουλ - ανατροπή αντιπάλου, σε προφανή θέση για γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Στεργίου, Καραμπούλας, Μίχος.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Καλτέκης): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ιωάν., Νταμπώσης, Μπούσιας (76’ Ζυγογεώργος), Γεωργούλης, Συνάπαλος, Κυρίτσης Αθαν., Ελευθεριάδης, Μάρκου (62’ Καλτέκης), Ματούλας, Καρυπίδης (86’ Καραμάνος).

ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ (Πλίτσης): Κουκούτσης, Καραχάλιας, Μουμίν, Αλεξανδρής, Υφαντής, Σμυρλής, Κολιοφούτης, Τσούτσας (76’ Σπανούλης), Φώτος, Βεργής, Μπατζογιάννης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ