Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Που είναι όλοι αυτοί που αγαπούν τον Π.Ο.Ε.;

Mε αυτό το ερώτημα έκλεισε η μουσική βραδιά του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας, δία στόματος Άλκη Παλάγκα, στην «Μουσική Σκηνή» της πόλης.

Και είναι να απορεί κανείς, με έναν τέτοιον άνθρωπο σαν τον Άλκη Παλάγκα στο τιμόνι, να βρίσκονται απόντες φανερά, πρώην ηγετικά στελέχη της ομάδας, επιδεικτικά και με φανερό τρόπο…Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για τους ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε., ο πρόεδρος Άλκης Παλάγκας είναι ευλογία για την ομάδα και για όσα προσφέρει μαζί με τους συνεργάτες του, στην ομάδα της πόλης. Κάποιοι το επιβραβεύουν, κάποιοι κάνουν τους «τυφλούς»…

«Και όμως, εγώ την ομάδα θα την σώσω. Π.Ο.Ε. δεν ξέρω αν θα υπάρχει όμως από το καλοκαίρι και μετά. Που είναι όλοι αυτοί που αγαπούν τον Π.Ο.Ε.; Ποιον πείραξαν αυτά τα παιδιά, για να παλεύουν μόνοι τους, με πέντε φίλους να κρατούν ψηλά τη σημαία της Ελασσόνας. Τα δικά μας παιδιά δεν αγωνίζονται; Τι άλλο θέλουν οι Ελασσονίτες για να στηρίξουν μια αγνή αθλητική προσπάθεια;» μερικά από τα σχόλια των παρευρισκομένων στην «Μουσική Σκηνή».

Τίμησαν με την παρουσία τους, δίπλα στον Άλκη Παλάγκα, ο Βασίλης Βαρνάς, ο Γιάννης Χαλκίδης, ο Μιχάλης Πάκας, ο Χρήστος Αγοραστός, ο Βασίλης Σαμαράς, ο Ανδρέας Νικούλης, ο Θανάσης Γεροφωκάς, ο Αντώνης Λιάνος, ο Φάνης Τσέλιος, ο Θανάσης Καραγιάννης, ο Κώστας Κουρδής, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Άλκης Χατζηβασίλης, ο Τάσος Δατσογιάννης, ο Γιάννης Μάστορας, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι του Π.Ο.Ε. ενώ στο πάλκο ήταν ο Βάιος Λιάνος με την ορχήστρα του.

Του Αντώνη Λιάνου