Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Νέος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων-Διαφημίσεων στον Π.Ο.Ε. ο Βασίλης Σαμαράς

Την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ελασσόνας και σημερινό διοικητικό μέλος του Π.Ο.Ε. ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Άλκης Παλάγκας ο οποίος τόνισε στη συνάντηση που είχε παρουσία και του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Σαμαρά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αναλαμβάνει το πόστο των Δημοσίων Σχέσεων-Διαφημίσεων ένας άνθρωπος σαν τον Βασίλη Σαμαρά, που όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει πάρα πολλά στη διοίκηση του Π.Ο.Ε. και μάλιστα σε δύσκολες εποχές για το σωματείο, καταφέρνοντας να τα φέρει εις πέρας και να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ομάδα μας και τους επιχειρηματίες της πόλης. Ο Βασίλης Σαμαράς είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, καθαρότητα, τιμιότητα και είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας».

Ο Βασίλης Σαμαράς τόνισε από την πλευρά του: «Έχουμε ένα πλάνο προβολής και στήριξης προς και από τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού Λάρισας, που θα γίνει με πολλαπλές μορφές, γιατί έτσι αρμόζει και στον ίδιο τον ιστορικό μας Π.Ο.Ε..

Αλλάζουμε ψυχολογία στην ομάδα μας, προσθέτουμε καινοτόμες καινούργιες ιδέες και ανακοινώνουμε εξαρχής πως φέτος θα διατεθούν διαρκείας των 50 ευρώ και των 100 ευρώ, αντίστοιχα για όσους θέλουν να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα μας καθώς τέλος Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν επίσης και τα διαφημιστικά μας πακέτα.

Επίσης δεν θα ισχύουν τα περυσινά διαρκείας. Ακόμη τα παιδιά θα έχουν ελεύθερη είσοδο ενώ θα είναι ελεύθερη η είσοδος και για όλα τα σχολεία και γυμνάσια. Μετά το 80’ θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όσους προσέρχονται εκείνη την ώρα στο γήπεδο. Τα εισιτήρια φέτος θα είναι με ηλεκτρονικό-ταυτόχρονο έλεγχο για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις, στην είσοδο του γηπέδου από τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου».