Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Διονύσης Μπαλούκας: «Το Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας θα γίνει αντάξιο της ιστορίας του άμεσα»

Την εξαίρετη πρωτοβουλία να δεχθεί την πρόσκληση του Προέδρου του Π.Ο.Ε. Άλκη Παλάγκα και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου πήρε ο αναπληρωτής δημάρχου του Δήμου Ελασσόνας κ. Διονύσης Μπαλούκας, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο θεσμικό παράγοντα που επισκέφτηκε τον νέο μουσειακό χώρο και τα νέα γραφεία του Π.Ο.Ε. στο Δημοτικό Γήπεδο της Ελασσόνας όπου και συνομίλησε με τα μέλη της ομάδας της Ελασσόνας και τόνισε:

Διονύσης Μπαλούκας: «Το Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας θα γίνει αντάξιο της ιστορίας του άμεσα»
«Ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα της επαρχίας και του Νομού Λάρισας και ένα γήπεδο που κατασκευάστηκε κομμάτι-κομμάτι από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μιας άλλης ρομαντικής εποχής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου σε τέτοια κατάσταση. Άμεσα ο Δήμος Ελασσόνας θα ξεκινήσει τις επιδιορθώσεις και τις επισκευές καθώς και την ανακαίνιση του γηπέδου, ώστε να ξαναγίνει αντάξιο της τεράστιας ιστορίας του, εδώ που γράφτηκαν επιτυχίες και επιτυχίες του ελασσονίτικου ποδοσφαίρου».

Ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Παλάγκας τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αναπληρωτή δημάρχου κ. Μπαλούκα που δέχτηκε την πρόσκλησή μας. Το γήπεδο χρειάζεται βοήθεια και όλοι μαζί ευελπιστούμε μέσα στον Ιούλιο να έχουμε προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές ώστε τον Αύγουστο που αρχίζουν οι αγώνες και οι προετοιμασίες των ομάδων του γηπέδου, να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει ξανά τον κόσμο, έτσι όπως του αρμόζει».