Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Άλκης Παλάγκας-Αντώνης Λιάνος-Κώστας Γκουρένας: «Έτοιμο το Μουσείο του Π.Ο.Ε»

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Ελασσόνας και στα γραφεία του Π.Ο.Ε., ο Μουσειακός Χώρος της ιστορίας των ποδοσφαιρικών σωματείων του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας από την προεδρική τριάδα του διοικητικού συμβουλίου.

Όλα τα τρόπαια από την τεράστια ιστορία του Π.Ο.Ε, του Ολοσσών και της Π.Σ. Ελασσόνας, κοσμούν τον ανακαινισμένο χώρο καθώς και φωτογραφικό υλικό, σπάνια ντοκουμέντα από την Ίδρυση και την πρώτη προεδρία του Αντώνη Κύρκου έως και σήμερα.

Μέσα σε τεράστια συγκίνηση, το έργο ολοκληρώθηκε και παρουσιάστηκε στον αναπληρωτή δημάρχου του Δήμου Ελασσόνας κ. Διονύση Μπαλούκα με τον πρόεδρο της ομάδας Άλκη Παλάγκα να δηλώνει: «Είναι ένα τεράστιο ιστορικό αρχείο στα μάτια όλων των ποδοσφαιριστών μας, των παλαιμάχων μας που χάρη σε αυτούς ο Π.Ο.Ε. έγινε φαινόμενο πανελληνίως αλλά αποτελεί σημείο εκκίνησης μιας νέας εποχής για τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αυτή η κίνηση, μιας και θα καταλάβουν που αγωνίζονται πλήρως και ποια φανέλα φορούν και τιμούν στις πλάτες τους».

Οι αντιπρόεδροι Αντώνης Λιάνος και Κώστας Γκουρένας τόνισαν με τη σειρά τους: «Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τους Θοδωρή Δριστέλλα και Βαγγέλη Γκουτζουρέλα που διασώσαν όλο το υλικό ή που το συγκεντρώσαν για να αποθηκεύσουν έτσι όλη αυτήν την τεράστια ιστορία και μας παρέδωσαν τα πάντα. Μέχρι τη πρώτη κασέτα του Π.Ο.Ε. θα δει κάποιος με τον Ύμνο του Π.Ο.Ε. χάρη στην παράδοση που μας έκανε ο συντοπίτης μας Παντελής Γεγγενίδης. Θα μπορεί να δει το ιστορικό, δημοσιογραφικά αρχεία από τις μεγάλες επιτυχίες του Π.Ο.Ε. και μια τροπαιοθήκη που λίγες ομάδες στο Νομό έχουν. Είναι ημέρα τιμής και μεγάλης συγκίνησης. Ξεκινάει μια νέα εποχή για την ιστορική μας ομάδα».