Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο ντέρμπι

Από σήμερα Τρίτη ξεκινά η προπώληση για το Κυριακάτικο ντέρμπι του 4ου Ομίλου της Δ' Εθνικής ανάμεσα στον Π.Ο.Ελασσόνας και τον Α.Ο.Καρδίτσας. Το εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στην είσοδο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.  

Σημεία προπώλησης: Καφενείο Παραλία, Μικρό Καφέ, καφέ Μονοπώλιο, καφέ-μπαρ ΟΞΥΓΟΝΟ, καφέ Enjoy, καφέ Τσέλιος (Βαρόσι) και στο ψιλικατζίδικο Γκουτζουρέλας.

Η διοίκηση του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους της περιοχής που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, και τους καλεί να τη στηρίξουν στην εντός έδρας αναμέτρηση, με τον Α.Ο.Καρδίτσας, ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ώστε να την βοηθήσει, να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της.

Επίσκεψη στα σχολεία της Ελασσόνας
Την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του Π.Ο.Ελασσόνας, με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Γκουτζουρέλα, αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επισκευθουν σχολεία της Ελασσόνας, όπου και θα μοιράσουν εισιτήρια στους μαθητές ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας ματς με τον Α.Ο.Καρδίτσας και θα ενημερώσουν καθηγητές, δασκάλους και μαθητές για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.