Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Πυργετός - Π.Ο.Ελασσόνας 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δύο προπονητές, Νίκος Φώλλας (Π.Ο.Ελασσόνας) και Γιάννης Αλεξούλης (ΑΣ Πυργετός) , δήλωσαν στο Ράδιο Ελασσόνα 88.4.


Νίκος Φώλλας (Π.Ο.Ελασσόνας) Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ όλα τα παιδιά, για την δίκαιη νίκη. Είχα πει μετά το παιχνίδι με την Αγιά, ότι η νίκη εκείνη θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας. Στον Πυργετό κάναμε ένα παιχνίδι κατοχής, απέναντι σ έναν αντίπαλο που διαθέτει πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Πιέσαμε τον αντίπαλο, είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο θα μπορούσαμε πολύ πιο νωρίς να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι αν ήμασταν λίγο καλύτεροι στο τελείωμα των φάσεων. Συνεχίζουμε σ αυτό το ρυθμό και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.
Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που ακολούθησαν την ομάδα σ αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και μας βοήθησαν με την παρουσία τους. Τους ευχαριστούμε πολύ γιατί πάντα βρίσκονται δίπλα μας.
Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Πυργετού.


Γιάννης Αλεξούλης (ΑΣ Πυργετός) Ήταν ένα ντέρμπι σαν όλα τα άλλα. Νομίζω ότι η Ελασσόνα δίκαια κέρδισε το παιχνίδι, όχι βέβαια ότι υπερτερούσε σε φάσεις, αλλά σίγουρα είχε μια υπεροχή στο παιχνίδι της. Προσπαθούσε να παίξει μακριά από την περιοχή της και να μεταφέρει μπροστά το παιχνίδι και με τους γρήγορους παίκτες κατάφερε πολλές φορές να κάνει ρωγμές. Εμείς δυστυχώς είμαστε μια ομάδα, η οποία στο παιχνίδι δεν είχαμε ούτε έναν επιθετικό, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κρατήσουμε τη μπάλα στο κέντρο και να αλλάξουμε κάποιες μπαλιές, δεν θα χουμε πολλές ελπίδες.
Εύχομαι στην Ελασσόνα καλή συνέχεια.