Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Π.Ο.Ε.!!!

Κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 9 Αυγούστου τα εισιτήρια διαρκείας του Π.Ο.Ε. για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013, από την διοίκηση του συλλόγου, προς όλο το φίλαθλο κοινό της επαρχίας Ελασσόνας και όχι μόνο αφού είναι η δεδομένη η λατρεία για την ομάδα της πόλης και από Ελασσονίτες που ζουν εκτός δήμου, σε μια πρώτη προσπάθεια οικονομικής βοήθειας στο ιστορικό σωματείο, που σε δέκα ημέρες από τώρα θα μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να παρουσιαστεί πλήρες αγωνιστικά, στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι στην τιμή των 100 ευρώ ενώ κυκλοφόρησαν μόλις 100 στον αριθμό. Πληροφορίες από την διοίκηση μιλούν και για νέα έκδοση διαρκείας σύντομα.

Οι φίλαθλοι του Π.Ο.Ε. μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας: Ευάγγελο Γκουτζουρέλα (τηλ. 697-2111148-Μίνι Μάρκετ-Ψιλικά) και Βασίλειο Σαμαρά (τηλ. 697-7759369-Καφέ Μπαρ «Μικρό Καφέ»). Τέλος στους ίδιους υπεύθυνους, μπορεί ο φίλαθλος κόσμος του Π.Ο.Ε. να συνεισφέρει οικονομικά και μέσα από τον τομέα των χορηγιών προς την ομάδα της πόλης μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 200 ευρώ μίνιμουμ, για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Τέλος η διοίκηση του Π.Ο.Ε. ανακοινώνει πως όσοι φίλαθλοι θα προμηθευτούν διαρκείας και θα παρέχουν βοήθεια είτε με την μορφή χορηγίας είτε άλλης οικονομικής υποστήριξης, θα εγγράφονται αυτόματα στην ηλεκτρονική λίστα μελών του Π.Ο.Ε. και θα έχουν λόγο και ψήφο στις γενικές συνελεύσεις της ομάδας μας.