Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Με την αλληλεγγύη οδηγό…

Ο Π.Ο.Ε. ανακοίνωσε την πρώτη συνεργασία με ομάδα της επαρχίας του!

Ο Δολιχιακός και η δουλειά που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του παρολύμπιου συλλόγου
Από την ώρα που η καινούργια διοίκηση του Π.Ο.Ε. ανέλαβε δράση και μάλιστα μέσα σε μια χρονιά που η οικονομική δυσχέρεια, γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δεδομένη, η φιλοσοφία του τμήματος άλλαξε και οι κινήσεις συνεργασιών επίσης.

Η διοίκηση του Π.Ο.Ε. συναντήθηκε με την αντίστοιχη του Α.Ο. Δολίχης, την Δευτέρα 20 Αυγούστου στην ταβέρνα «Παλιόχανο» στο εν λόγω δημοτικό διαμέρισμα, σε μια συζήτηση με θέματα που αφορούν τον σωστό προγραμματισμό ερασιτεχνικών σωματείων και την συνεργασία με τις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής που συμμετέχει η ομάδα της Ελασσόνας. Έτσι μετά από πολύωρη ανάλυση για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της επαρχίας, ο Π.Ο.Ε. ανακοινώνει την πρώτη συνεργασία με ομάδα της περιοχής, καθώς αναμένεται αυτό να συνεχιστεί και με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στον τοπικό γεωγραφικό χάρτη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Αντώνης Λιάνος τόνισε πως: «Στόχος μας είναι ο Π.Ο.Ε. να γίνει ο κεντρικός πυλώνας για τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής μας, όπου και θα επιθυμούν να ενταχθούν στην δύναμη του και κάτω από την «σκεπή» του, ποδοσφαιριστές με ταλέντο, προγραμματισμό και σωστή αγωνιστική προετοιμασία. Θέλουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο στις μεταγραφικές περιόδους και εμείς και οι ομάδες που θα συνεργαστούν μαζί μας, ώστε να υπάρχει ένα σωστό παραγωγικό στάδιο ταλέντων και νέων ποδοσφαιριστών από την επαρχία μας, που θα αξιοποιείται καταλλήλως».

Ο πρόεδρος του Δολιχιακού Θεόκλητος Τσιόγκας δήλωσε: «Επιθυμούμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με την διοίκηση του Π.Ο.Ε., γιατί και ο Δολιχιακός έχει έναν από τους πιο σωστούς προγραμματισμούς στην κατηγορία και αναδεικνύει ταλέντα και δίνει ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Ταμίας του Δ.Σ. του Δολιχιακού, Χρήστος Θεοδωράκης καθώς και μέλη του εν λόγω αθλητικού συλλόγου. Η διοίκηση του Π.Ο.Ε. ευχαριστεί για την φιλοξενία το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Δολίχης.