Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Τίποτα δεν πήγε καλά...

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος 
(πηγή:elassonasport.blogspot.com)

Ο Π.Ο.Ε. εμφανίστηκε νευρικός και δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Μουζακίου,γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα Π.Ο.Ε.-Α.Ε.Μουζακίου 1-3

Άνω-κάτω το πρωτάθλημα του Δ' ομίλου της Δ' Εθνικής, μετά την ήττα-σοκ του Π.Ο.Ε. από το Μουζάκι εντός έδρας. Οι παίκτες του Αλέκου Αλεξανδρή έχασαν το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα, κάνοντας δύο τις ήττες την εβδομάδα που μας πέρασε αφού ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν και την Τετάρτη από την Τερψιθέα με σκορ 2-0 στα πλαίσια του Κυπέλλου Νομού Λάρισας (που πέρυσι κατέκτησαν). Το τελικό 1-3 στο Δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας άφησε μια πικρή γεύση στον κόσμο της ομάδας, που δεν πίστευε ότι ένα παιχνίδι που ξεκίνησε θετικά, εξελίχτησε “μπούμερανγκ” αποτέλεσμα για την ομάδα.

Στο πρώτο τέταρτο η Ελασσόνα ήταν πιεστική και στο 21' η βολίδα του Καραίσκου είχε ως αποτέλεσμα να γίνει το 1-0. Στο 35' ο Κεχαγιάς θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ για να έρθει ο Φλίγκος τρία λεπτά αργότερα με φάουλ να στείλει με την σειρά του την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαπουνάκη. Στην άμυνα ο Θανάσης πραγματοποιούσε πολύ καλό παιχνίδι όμως στο 45' ο Καραμήτσος εκμεταλλευόμενος την παράλληλη σέντρα από δεξιά, θα ισοφαρίσει μέσα από την μικρή περιοχή σε 1-1, παγώνοντας το γήπεδο. Στην επανάληψη και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Π.Ο.Ε. θα αντιδράσει (παρά την είσοδο των Αλεξανδρή και Αριανούτσου), αντιθέτως εμφανίστηκε νευρικός και ασύνδετος στις γραμμές του. Στο 50' ο Αριανούτσος σούταρε αλλά ο Σαπουνάκης, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Μουζακίου, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 55' ο Φλίγκος θα δει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά που επιχείρησε ενώ στο 64' ο Φλιούκας μέσα από την μικρή περιοχή, σε μια φάση που απέκρουσε αρχικά ο Πουλάκης, θα κάνει στην επαναφορά το 1-2. Στο 83' ο Θανάσης χάλασε την προσωπική του εικόνα, με το λάθος κοντρόλ, αφού ο Κανιούρας του έκλεψε την μπάλα και έκανε το 1-3 από κοντά, τελείωνοντας το παιχνίδι. Το σουτ του Αλεξανδρή και η προσπάθεια του Χατζηβαλσάμη δεν είχαν αποτέλεσμα αφού ο Σαπουνάκης για ακόμη μία φορά είπε “όχι” στους γηπεδούχους.

Διαιτητές: Ρούσης-Τσάγκαρης-Τριφωνίδης (ΣΔ Βόλου)

Π.Ο.Ε. (Αλεξανδρής Α.): Πουλάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Αποστόλου, Θανάσης, Χάμος (45' Αλεξανδρής), Φλίγκος, Ρόππας (75' Καραγκούνης), Χατζηβαλσάμης, Καραίσκος, Μουρατίδης (45' Αριανούτσος)

Α.Ε. Μουζακίου (Ταμπάκος Π.): Σαπουνάκης, Κίσσας, Ευθυμίου (45' Κλαπανάρας), Μουρκάκης, Ρόμπος, Φλιούκας, Κεχαγιάς, Καραμήτσος (86' Παπαντώνης), Κανιούρας, Υφαντής (76' Μιαρίτης), Τζάνης.