Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

“Σαν πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Συνένωσης Ελασσόνας για την περίοδο 2010-2011 και με την πάροδο τριών μηνών που ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική χρονιά, μια σεζόν που ξεκίνησε με απίστευτες δυσκολίες, σε σημείο τέτοιο που απείλησε την Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας με αφανισμό από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, κάτι που δεν της αξίζει, όταν έχει μια τόσο μεγάλη ιστορία στην πλάτη της και μια τόσο βαριά φανέλα. Αισθάνομαι την ανάγκη, να επικοινωνήσω με τον φίλαθλο κόσμο της Επαρχίας Ελασσόνας και να τονίσω τα εξής:

Όσον αφορά τα οικονομικά της ομάδος, ο μοναδικός χρηματοδότης είμαι εγώ!
Όσον αφορά τα διοικητικά της ομάδος, πλην εμού και του κ. Νίκου Βίτκου, ο οποίος είναι ο Γενικός Αρχηγός, ουδείς άλλος ασχολείται με τα διοικητικά δρώμενα της Ποδοσφαιρικής Συνένωσης Ελασσόνας.

Επίσης θα ήθελα να πω, ότι δεν υπάρχει βοήθεια από μεγάλη μερίδα των επαγγελματιών της πόλης αλλά και των φιλάθλων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ο βασικός χορηγός της ομάδας, είναι επιχείρηση από την Θεσσαλονίκη και ακόμη, έχουν πουληθεί μόνο 30 εισιτήρια διαρκείας.

Θα ήθελα να κάνω έκκληση στους επαγγελματίες της πόλης αλλά και στο φίλαθλο κοινό, να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, ώστε να την βοηθήσουν να επιτύχει τους στόχους της”.

Ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Συνένωσης Ελασσόνας ΝΕΡΟ Α.Ε.
Ηλίας Παναγιωτίδης