Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΡΟ ΑΕ - ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ 3 - 0


Μεγάλη νίκη για την Ελασσόνα
Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88,4 – ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
 
Μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΡΟ ΑΕ η οποία επιβραβεύτηκε με μια ευρεία νίκη απέναντι στον ΑΓΡΟΤΗ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ με 3-0 για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ ΕΘΝΙΚΗΣ .
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το πρώτο τέταρτο θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ δυστυχώς όμως καμιά από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε μέχρι εκείνη την ώρα δεν μπόρεσε να την μετατρέψει σε γκολ .Το γκολ μπήκε στο 22 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βαΐτσης που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό πλάσε έκανε το 1 – 0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου .
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ξεκίνησε νωθρά αλλά μπόρεσε να καταφέρει να έχει την κατοχή της μπάλας με το μέρος της δημιούργησε αλλά δυο γκολ στο 81 με το Φώλλα και στο 83 με το Βαλαώρα που διαμόρφωσαν το τελικό 3 – 0 .
Στο 5ο λεπτό ο Βαλαώρας μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα έκανε την κεφαλιά την οποία όμως απέκρουσε ο Μπατατάκης .
Στο 15 ο , μετά από εκτέλεση φάουλ ο Φλώρος που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση πήρε την κεφαλιά η οποία όμως κατέληξε άουτ .
Στο 22 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλαώρα, ο Βαΐτσης που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό πλάσε έκανε το 1 – 0.
Στο 30 κεφαλιά του χαμού , έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τζοάνας .
Στο 42 ο Μολλάς βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μπατατάκη αλλά σούταρε πάνω του .
Στο 67 αποβάλετε ο Χανής με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το Λιανοκλάδι μένει με δέκα παίκτες .
Στο 76 κεφαλιά εξεπαφής του Ντζιαβίδα μπλόκαρε ο Νούσιας .
Στο 81 μετά από πάσα του Χάμου , ο Φωλλας , που μόλις είχε μπει αλλαγή , με σουτ κεραυνό έξω από τη περιοχή κάνει το 2 – 0 για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς .
Στο 83 , αντεπίθεση για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ με τον Κατσαβό που κάνει άνω κάτω την άμυνα του ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ , την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον αμαρκάριστο Βαλαώρα που δεν δυσκολεύετε να κάνει το 3 -0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Κατσαβός , Βαΐτσης και Μολλάς για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ , ο Κραβαρίτης για το Λιανοκλάδι , ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χανής

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΝΕΡΟ ΑΕ (Κώστας Κολομητρούσης) Νούσιας , Λιόλιος (80 Φώλλας ), Καρατζόλης, Φλωρος , Κουμπούρας , Νάτσης , Χάμος , Μολάς (70 Σιαμαντούρας ) , Βαλαώρας , Κατσαβός Βαΐτσης (82 Τζιόλας ).

ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος) Μπατατάκης , Σκόρδας , Σπαθούλας (46 Τσακμάκας ) , Χανής , Τζοάνας (84 Κυριλής ) , Κραββαρίτης , Τατσιόπουλος , Ζησόπουλος , Μπουγιώτας (73 Ντζιαβίδας ) , Σερπάνος , Μπακαλίδης.