Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

«Γλέντησε» ο Π.Ο. Ελασσόνας

Του Γιάννη Μουκίδη
Διαφορετικό το Σαββατιάτικο βράδυ για ποδοσφαιριστές – τεχνική ηγεσία – διοίκηση του Π.Ο. Ελασσόνας, που γλέντησαν στην χοροεσπερίδα του ιστορικού συλλόγου, στο κοσμικό κέντρο «Φαντασία».
Την εκδήλωση, που παρουσίασε ο δημοσιογράφος – μέλος της διοίκησης κ. Ανδρέας Νικούλης, άνοιξε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου του Π.Ο.Ε. κ. Γιώργου Τριανταφύλλου, ενώ ακολούθησε αντίστοιχος χαιρετισμός του δημάρχου Ελασσόνας κ. Γιώργου Πασχόπουλου.
«Κάτι καλό γίνεται στην πόλη της Ελασσόνας, με το τοπικό ποδόσφαιρο και τη δουλειά που άρχισε με τα νέα παιδιά της περιοχής μας. Όπως είπα και πρόσφατα, στην παρουσίαση της ακαδημίας ΑΠΟΕΛ, προσωπικά χαίρομαι που αλλάζει η όλη φιλοσοφία του τοπικού ποδοσφαίρου. Ας μη μπαίνουμε στη διαδικασία του πρωταθλητισμού. Ας μην κυνηγούμε μεγάλους στόχους, ίσως και άπιαστους πολλές φορές. Καλό είναι να απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που μπορούμε. Να είμαστε προσγειωμένοι. Ο ιστορικός Π.Ο.Ε. έχει πολλά να δώσει στο τοπικό ποδόσφαιρο». 


Αμέσως η βραδιά «παραδόθηκε» στους ήχους της γνωστής λαϊκοδημοτικής ορχήστρας του Θανάση Σαμόλαδου(στο λαϊκό πρόγραμμα ο Δημήτρης Μαρογιάννης και στο δημοτικό ο Μάριος Σαρακατσάνος), με ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικητικούς και φίλους του Π.Ο.Ε. να γίνονται «ένα» στην πίστα και να το απολαμβάνουν με το παραπάνω. 


Την Ε.Π.Σ. Λάρισας εκπροσώπησε ο κ. Βασίλης Νταβαρούκας, ενώ το παρών έδωσαν οι δημοτ. σύμβουλοι κ. Νίκος Γάτσας και κ. Γιάννης Δραγατσίκης, οι προπονητές της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ κ.κ. Δημ. Δριστέλλας και Νίκος Οικονόμου, ο προπονητής της ΑΕΛ κ. Αθ. Κυριλλίδης, μέλη της σημερινής διοίκησης, παλαιοί διοικητικοί της ομάδας, ο διαιτητής κ. Δημ. Τζιόλας(…που αποχώρησε μόλις προχθές από την ενεργό δράση), αρκετοί επαγγελματίες της περιοχής, κ.ά.