Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Έτοιμος να ριχτεί στη μάχη ο Π.Ο.Ε

Με αρκετά προβλήματα αλλά και πίστη πως θα ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά, ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος και ο Π.Ο.Ε ο οποίος και θα φιλοξενήσει την ιστορική Λαμία.
Το συγκρότημα του Νίκου Φώλλα προετοιμάστηκε ιδανικά όλο αυτό το διάστημα και ανυπομονεί να πατήσει χορτάρι, σε μια χρονιά που αποτελεί πρόκληση για όλους. Αγωνιστικά δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του νεαρού τεχνικού, οι Φώτης και Λάζαρος Γκουντρουμπής καθώς επίσης και ο Δημήτρης Βάλλας μιας και δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Εισιτήρια στα σχολεία…
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για προσέλκυση νέων φιλάθλων στο γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ελασσόνας, Μουρατίδης, Γκουτζουρέλας και Βάλλας μαζί με τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Γκουτζουρέλα μοίρασαν στους μαθητές του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας καθώς και στο Γυμνάσιο Ελασσόνας , εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με την Λαμία .

Κάλεσμα στον κόσμο…‏

Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή 21 Οκτωβρίου και η ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας υποδέχεται στο γήπεδο του, την Λαμία. Tο Δ.Σ οι προπονητές αλλά και οι παίχτες του συλλόγου καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής, να παραβρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών στο ξεκίνημα του δύσκολου πρωταθλήματος της Δ'Εθνικής.


Γενική Συνέλευση…‏

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στις 7 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, Γενική Συνέλευση του Π.Ο.Ελασσόνας με θέμα την προσθήκη νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο..