Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο Π.Ο.Ελασσόνας

H Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Π.Ο.Ελασσόνας, θελει να ευχαριστήσει θερμά και δημοσίως τους παρακάτω, για την σημαντική οικονομική βοήθεια που παρείχαν στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα:
Το καφέ Οξυγόνο των αδελφών Τριανταφύλλου, τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Δραγατσίκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λάρισας κ. Θανάση Παιδή, τον υποψήφιο Βουλευτή Λάρισας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Βασίλη Κόκκαλη, τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Φιλίππο Πακάκη, την εκδότρια της εφημερίδας "Ελευθερία" κ. Δανάη Δημητρακοπούλου, την Βιομηχανία "ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ" του κ. Ζήση Μπουζούκη, τον Δήμαρχο Λάρισας κ. Κώστα Τζανακούλη, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Θανάση Ζιώγα και το Δήμο Ελασσόνας.

Επίσης: Τον κ. Δημήτρη Λέκκα, για την χορηγία της διαμονής των ποδοσφαιριστών σε ξενοδοχείο, την ταβέρνα "Αλκαζάρ" για τα καθημερινά γεύματα που παρέθεσε στους ποδοσφαιριστές, καθώς και τις ταβέρνες, "Γιατάκι", "Μαγειρέματα", "Πολύγευστο" και το ξενοδοχείο "ΔΙΑΣ" για τα δείπνα που παρέθεσαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες και τους φιλάθλους της Πόλης, που στάθηκαν δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, για την άνοδο στη Football League 2.


Εκ της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.