Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

«Κουτσουρεμένη» η 12η αγωνιστική

(Πηγή:ElassonaSport.gr)
Μόνο οι τρεις από τις έξι συνολικά αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.Καμένα Βούρλα - Π.Ο.Ελασσόνας, Πύρασος Ν. Αγχιάλου - Αμπελωνιακός και Βελούχι - Πυργετός, θα διεξαχθούν κανονικά, ενω οι αγώνες Α.Ο. Καρδίτσας - Γ.Σ. Αλμυρού, Μουζάκι - Αγρότης Λιανοκλαδίου και Ταυρωπός - Αναγέννηση Καρδίτσας, αναβλήθηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ορίστηκαν για τις 15 Φεβρουαρίου.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες,καθώς προπονήθηκε χθες στο χιόνισμένο γήπεδο Ελασσόνας,ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποίησε προπόνηση και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ελασσόνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο νεος τεχνικός Γιωργος Καμπερίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές.Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μπαίμάκης,Πουλάκης, Αποστολόπουλος, Αριανούτσος, Αποστόλου, Σκλάβος, Μουρατίδης,Αλεξανδρής, Χάμος, Φλίγκος, Καραίσκος, Χατζηβαλσάμης, Ρόππας,Μακρής,Θανάσης,Τέγος ,Τζορματζάκης, Παπαποστόλου,Καραγκούνης, Ρέτσας.

Η αποστολή του Π.Ο.Ε θα αναχωρήσει για τα Καμένα Βούρλα,αύριο το πρωί στις 9.

Το ΕlassonaSport ,αύριο Κυριακή, θα είναι μαζί σας LIVE από τις 14:45 και θα σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν στoν αγώνα Καμένα Βούρλα - Π.Ο.Ελασσόνας,αλλά και ενημέρωση από τα παιχνίδια Πύρασος Ν. Αγχιάλου - Αμπελωνιακός και Βελούχι - Πυργετός.