Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεργασία του Π.Ο. Ελασσόνας με την Arsenal Soccer School


Ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου της Arsenal, ξεκινάει σε λίγες μέρες  από την Ελασσόνα αλλά αφορά και όλο το νομό Λάρισας.

Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Π.Ο. Ελασσόνας αρχίζει τη συνεργασία της με την Arsenal Soccer School, την κορυφαία ποδοσφαιρική σχολή στον κόσμο.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την Δευτέρα 19/09/2011 στις 7.30μμ , στο ξενοδοχείο IMPERIAL όπου θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του ανδρικού τμήματος της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012.

Η Ακαδημία του ΠΟΕ αυτήν την στιγμή απαριθμεί 120 ενεργά μέλη. Συμμετέχει ανελλιπώς στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως και σε διάφορα τουρνουά που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας πάντα τις πρώτες θέσεις, απόρροια της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Εκεί θα βρεθεί ο Λάκης Παπαϊωάννου, Τεχνικός Διευθυντής των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και scout της Arsenal FC στη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και ο Adam Day προπονητής της  South East Europe Arsenal Elite Academy,  ενός πρωτοποριακού προγράμματος της Arsenal FC για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα, στην οποία προπονούνται τα ποιο ταλαντούχα παιδιά της Νοτιοανατολικής, και έχει ως σκοπό  να τροφοδοτήσει την ακαδημία του Λονδίνου με την επόμενη γενιά «Κανονιέρηδων».

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί επίσης και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος του Π.Ο.Ε. Αλέκος Αλεξανδρής.

Οι Ακαδημίες του Π.Ο. Ελασσόνας θα λειτουργήσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και θα φιλοξενούν παιδιά από 5 έως 16 ετών. Η δουλειά της εξαιρετικής προπονητικής ομάδας  εγγυώνται μια επιτυχημένη πορεία.

Το σύνθημα των Arsenal Soccer Schools είναι : «Play the Arsenal Way» («Παίξε με τον τρόπο της Άρσεναλ»). Πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα στους νεαρούς παίκτες να εκφράζονται ελεύθερα και πάνω από όλα, να αναπτύξουμε δημιουργικούς και τεχνικά καταρτισμένους παίκτες που να πιστεύουν στον εαυτό τους.                           
                                        
                             Ελάτε και εσείς στη μεγάλη Οικογένεια της Arsenal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου