Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ δεν έκανε στάση στο ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Σε ένα ματς γεμάτο ένταση, η Ελασσόνα κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 στο Λιανοκλάδι στην έδρα του Αγρότη.

Επτά κίτρινες κάρτες και τρεις απευθείας αποβολές ειχε  το παιχνίδι του Αγρότη με την Ελασσόνα στο Λιανοκλάδι, για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να φτάσουν κοντά στο γκολ  όταν στο 47’ κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Κατσαβού. Μάλιστα η εσχάτη των ποινών έφερε και την αποβολή του τερματοφύλακα Τριβελά, και την… «επιστράτευση» του Βεστάκη σε ρόλο πορτιέρο αφού δεν υπήρχε δεύτερος τερματοφύλακας στην αποστολή για την ομάδα του Λιανοκλαδίου.

Παρόλα αυτά όμως, ο Παλάσκας σπατάλησε την ευκαιρία για την Ελασσόνα αφού αστόχησε στο πέναλτι. Λίγα λεπτά αργότερα, το εκρηκτικό κλίμα στο ματς συνεχίστηκε με τους Καρατζιόλη και Σκόρδα να διαπληκτίζονται έντονα εκτός φάσης και τελικά να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 58’.

Στη συγκεκριμένη φάση χρειάστηκε και τρίλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αφού οι φίλοι του Αγρότη πετούσαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο με αποδέκτη τον Καρατζιόλη που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια αλλά κινήθηκαν απειλητικά και εναντίον του φροντιστή της ομάδας που βρισκόταν έξω απο αυτά .

Τελικά, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με εννιά και τους φιλοξενούμενους με δέκα, η Ελασσόνα ήταν αυτή που μπόρεσε να σκοράρει και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο. Στο 68’ μετά από βαθιά μπαλιά του Θανάση, ο Κωστούλας μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, πλάσαρε την κατάλληλη στιγμή σωστά και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ζαραβίνου (Αθηνών)  αντίκρισαν  οι Σκερπάνος , Βεστάκης , Βιτζέκας και Κουφιώτης  για τον Αγρότη και οι Παλάσκας , Θανάσης και Κατσαβος για την Ελασσόνα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο αντιπρόεδρος της ομάδας της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ κ.Ηλίας Παναγιωτίδης παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές πραγματοποιόντας υπόσχεση του.

ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ:
(Μάκης Ζαχαρόπουλος) Τριβελάς, Σκόρδας, Τσακμακάς, Βιτζέκας, Κουφιώτης, Κραβαρίτης, Τασιόπουλος (55’ Σαγάνης), Χανής, Μπακαλίδης, Σκερπάνος, Βεστάκης

ΕΛΑΣΣΟΝΑ:
(Κώστας Κολομητρούσης) Νούσιας, Λιόλιος, Καρατζιόλης, Θανάσης, Κοτούμπας, Φλώρος, Παλάσκας (90’ Φώλλας), Βαλαώρας, Κωστούλας (71’ Τζόλας), Χάμος (66’ Νάτσης), Κατσαβός